Povezane vesti

Oglasio se Taki Marinković! Potvrdio da je hospitalizovan, pa otkrio detalje: Evo na koje je preglede morao da ide!

Oglasio se Taki Marinković! Potvrdio da je hospitalizovan, pa otkrio detalje: Evo na koje je preglede morao da ide!

Kurir 08.04.2025
Nakon što su mediji objavili vest da je hitno hospitalizovan otac bivše rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković, on se oglasio i otkrio detalje. Taki je potvrdio da je bio u bolnici i da mu je urađena serija pregleda, ali da situacija nije… »
"Izašao sam Iz bolnice na svoju odgovornost": Taki se oglasio nakon hospitalizacije: Otkrio šta se dogodilo

"Izašao sam Iz bolnice na svoju odgovornost": Taki se oglasio nakon hospitalizacije: Otkrio šta se dogodilo

Blic 08.04.2025
Otac bivše rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, oglasio se za "Blic" nakon što je hitno hospitalizovan. Taki Marinković otkrio je da već duže vreme ima zdravstvenih problema zbog čega je nekoliko dana proveo u bolnici. - Imao sam… »
Taki hitno primljen u bolnicu! Pozlilo mu nakon što je saznao da se njegova ćerka Maja Marinković pomirila s Filipom Carem…

Taki hitno primljen u bolnicu! Pozlilo mu nakon što je saznao da se njegova ćerka Maja Marinković pomirila s Filipom Carem…

Kurir 08.04.2025
Radomir Taki Marinković, otac rijaliti učesnice Maje Marinković hitno je primljen u bolnicu. Ova neprijatna vest dolazi u trenutku kada se njegova ćerka pomirila sa Filipom Carem, sa kojim Taki ne održava dobar odnos. Ova situacija dodatno komplikuje već… »
Taki Marinković hitno hospitalizovan: Nakon što su se Maja i Filip pomirili stanje mu se pogoršalo

Taki Marinković hitno hospitalizovan: Nakon što su se Maja i Filip pomirili stanje mu se pogoršalo

Blic 08.04.2025
Ocu Maje Marinković, Radomiru Takiju Marinkoviću narušeno je zdravstveno stanje zbog čega je hitno hospitalizovan. Taki Marinković zbog zdravstvenih problema primljen je u bolnicu u Beogradu i to nakon što se njegova ćerka Maja Marinković pomirila sa… »

Vesti dana »