Povezane vesti

Šok obrt u ubistvu albanke: U sve je umešana i majka, presudio devojci zbog jedne poruke (foto)

Šok obrt u ubistvu albanke: U sve je umešana i majka, presudio devojci zbog jedne poruke (foto)

Kurir 08.04.2025
Majka Marka Entonija Samsona (23), mladića iz Italije koji je osumnjičen da je ubio Albanku, studentkinju Ilariju Sulu (22), priznala je na ispitivanju da je igrala aktivnu ulogu nakon zločina. - Pomogla sam mu da očisti kuću, da izbriše tragove sve te… »
Ubio Albanku, pa otišao s drugom na ručak: Otkriveno šta je prijatelju pričao, iskaz na sudu je jeziv!

Ubio Albanku, pa otišao s drugom na ručak: Otkriveno šta je prijatelju pričao, iskaz na sudu je jeziv!

Telegraf 08.04.2025
Nakon što je majka Marka Entonija Samsona, 23-godišnjeg mladića iz Italije koji je osumnjičen da je ubio Albanku, studentkinju Ilariju Sule (22), priznala da je igrala aktivnu ulogu nakon zločina, u javnosti se pojavilo još detalja vezanih za svirep… »
Dečko ubio Albanku nakon što je video jednu poruku u njenom telefonu: Majka mu pomogla da prikrije zločin i otkrila jezive…

Dečko ubio Albanku nakon što je video jednu poruku u njenom telefonu: Majka mu pomogla da prikrije zločin i otkrila jezive…

Blic 08.04.2025
Majka Marka Entonija Samsona, 23-godišnjeg mladića iz Italije koji je osumnjičen da je ubio Albanku, studentkinju Ilariju Sule (22), priznala je na ispitivanju da je igrala aktivnu ulogu nakon zločina. - Pomogla sam mu da očisti kuću, da izbriše tragove… »
Ubio Albanku nakon što je video jednu poruku u njenom telefonu: Majka mu je pomogla da očisti krv u kući

Ubio Albanku nakon što je video jednu poruku u njenom telefonu: Majka mu je pomogla da očisti krv u kući

Telegraf 08.04.2025
Bila u kući kad je Mark ubio Albanku. Majka Marka Entonija Samsona, 23-godišnjeg mladića iz Italije koji je osumnjičen da je ubio Albanku, studentkinju Ilariju Sule (22), priznala je na ispitivanju da je igrala aktivnu ulogu nakon zločina. "Pomogla sam… »

Vesti dana »