Povezane vesti

Duško Ivanović u društvu Grega Popoviča - ako pitate Tijaga Splitera

Duško Ivanović u društvu Grega Popoviča - ako pitate Tijaga Splitera

B92 08.04.2025
Tijago Spliter, trener košarkaša Pariza, govorio je o svojim trenerskim idolima i ljudima na koje se najviše ugledao. Spliter se u jednom intervjuu osvrnuo na trenere koji su se istakli tokom njegove karijere – Dušku Ivanoviću, Rubenu Manjanu i Gregu… »
Spliter hvali atmosferu u Areni: Želeo sam i ja da uđem na teren

Spliter hvali atmosferu u Areni: Želeo sam i ja da uđem na teren

Sport klub 08.04.2025
Trener Pariza i dugogodišnji NBA igrač imao je reči hvale za ambijent koji na domaćim utakmicama prave navijači Partizana. Brazilski stručnjak pričao je o nezaboravnim ovosezonskim momentima u intervjuu za španski Gigantes. “Još uvek postoje trenuci u… »
"Poželeo sam da igram meč protiv Partizana": Spliter objasnio čime su ga "kupili" Grobari u Beogradu

"Poželeo sam da igram meč protiv Partizana": Spliter objasnio čime su ga "kupili" Grobari u Beogradu

Mondo 08.04.2025
Tijago Spliter otkrio je da je meč sa Partizanom ostavio najveći trag u dosadašnjem toku sezone. Poželeo je da uđe na teren i odigra meč pred 20.000 ljudi. Trener Pariza Tijago Spliter napravio je veliki iskorak u ovogodišnjem izdanju svog kluba. Možda… »
„Želeo sam da uđem na teren protiv Partizana“: Spliter situaciju iz Beograda ne može da zaboravi

„Želeo sam da uđem na teren protiv Partizana“: Spliter situaciju iz Beograda ne može da zaboravi

Nova 08.04.2025
Tijago Spliter, trener Pariza, kao debitant uspeo je da dovede klub do plej-ina, a onda je odlučio da se osvrne na odličnu sezonu. Ipak, ostaje skroman i ističe da mnogo više mora da napreduje i da je ovo samo početak. Spliter je u dresu Baskonije… »
Tijago Spliter: "Posebno se sećam Partizana, hteo sam da igram taj meč!"

Tijago Spliter: "Posebno se sećam Partizana, hteo sam da igram taj meč!"

Sportske.net 08.04.2025
“Crno-beli” su početkom godine odmerili snage sa jednim od najprijatnijih iznenađenja Evrolige kada je tim Željka Obradovića slavio rezultatom 92:86. Brazilac je taj meč upamtio po sjajnoj atmoferi. “Posebno se sećam dana kada smo igrali protiv… »
"Tako sam želeo da izađem na teren protiv Partizana"

"Tako sam želeo da izađem na teren protiv Partizana"

B92 08.04.2025
Tijago Spliter ove sezone kao trener vodi vodi ekipu Pariza, debitanta u Evroligi, koji je posle sjajnog strata na kraju izborio i plej-in. Pariz je trenutno na tabeli elitnog takmičenja na 10. mestu, a u poslednjem meču sezone igraće protiv Albe. Osim… »
Spliter: Pre meča sa Partizanom sam poželeo da skinem sako i zaigram

Spliter: Pre meča sa Partizanom sam poželeo da skinem sako i zaigram

Sportski žurnal 08.04.2025
„To je životna šansa za igrača, da igrate toliko specijalan meč, pred 20.000 ljudi...“. Tijago Spliter, trener Pariza i debitant u Evroligi, otkrio je u intervjuu za Hihantes da se još uvek nalazi u procesu učenja i adaptacije na trenersku ulogu. - U… »

Vesti dana »