Povezane vesti
Duško Ivanović u društvu Grega Popoviča - ako pitate Tijaga Splitera
B92 08.04.2025
Tijago Spliter, trener košarkaša Pariza, govorio je o svojim trenerskim idolima i ljudima na koje se najviše ugledao. Spliter se u jednom intervjuu osvrnuo na trenere koji su se istakli tokom njegove karijere – Dušku Ivanoviću, Rubenu Manjanu i Gregu… »
Spliter hvali atmosferu u Areni: Želeo sam i ja da uđem na teren
Sport klub 08.04.2025
Trener Pariza i dugogodišnji NBA igrač imao je reči hvale za ambijent koji na domaćim utakmicama prave navijači Partizana. Brazilski stručnjak pričao je o nezaboravnim ovosezonskim momentima u intervjuu za španski Gigantes. “Još uvek postoje trenuci u… »
"Poželeo sam da igram meč protiv Partizana": Spliter objasnio čime su ga "kupili" Grobari u Beogradu
Mondo 08.04.2025
Tijago Spliter otkrio je da je meč sa Partizanom ostavio najveći trag u dosadašnjem toku sezone. Poželeo je da uđe na teren i odigra meč pred 20.000 ljudi. Trener Pariza Tijago Spliter napravio je veliki iskorak u ovogodišnjem izdanju svog kluba. Možda… »
„Želeo sam da uđem na teren protiv Partizana“: Spliter situaciju iz Beograda ne može da zaboravi
Nova 08.04.2025
Tijago Spliter, trener Pariza, kao debitant uspeo je da dovede klub do plej-ina, a onda je odlučio da se osvrne na odličnu sezonu. Ipak, ostaje skroman i ističe da mnogo više mora da napreduje i da je ovo samo početak. Spliter je u dresu Baskonije… »
Tijago Spliter: "Posebno se sećam Partizana, hteo sam da igram taj meč!"
Sportske.net 08.04.2025
“Crno-beli” su početkom godine odmerili snage sa jednim od najprijatnijih iznenađenja Evrolige kada je tim Željka Obradovića slavio rezultatom 92:86. Brazilac je taj meč upamtio po sjajnoj atmoferi. “Posebno se sećam dana kada smo igrali protiv… »
"Tako sam želeo da izađem na teren protiv Partizana"
B92 08.04.2025
Tijago Spliter ove sezone kao trener vodi vodi ekipu Pariza, debitanta u Evroligi, koji je posle sjajnog strata na kraju izborio i plej-in. Pariz je trenutno na tabeli elitnog takmičenja na 10. mestu, a u poslednjem meču sezone igraće protiv Albe. Osim… »
Spliter: Pre meča sa Partizanom sam poželeo da skinem sako i zaigram
Sportski žurnal 08.04.2025
„To je životna šansa za igrača, da igrate toliko specijalan meč, pred 20.000 ljudi...“. Tijago Spliter, trener Pariza i debitant u Evroligi, otkrio je u intervjuu za Hihantes da se još uvek nalazi u procesu učenja i adaptacije na trenersku ulogu. - U… »
Vesti dana »

RHMZ: U podne najtoplije u Negotinu sa 38 stepeni Celzijusa, najsvežije na Kopaoniku
RTV pre 1 satjoš 42 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 45 povezanih

Opala vrednost izvedenih građevinskih radova u drugom kvartalu
Biznis.rs pre 6 minutajoš 22 povezane

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 4 satijoš 19 povezanih