Povezane vesti
Pevačica otkrila na šta troši 9.000 evra mesečno: "Nisam bahata, zapravo sam veoma skromna"
Blic 08.04.2025
Izjava Marine Visković da troši 9000 evra mesečno, šokirala je mnoge, a pevačica je sada otkrila zbog čega joj je toliko novca potrebno mesečno. - Pa vidite, sve je poskupelo, u to ulaze i ljudi koje ja plaćam. Vidite, imam tri biznisa, ljudi od mog… »
Troši 9.000 € mesečno, a kaže nije bahata: Evo na šta Marina Visković rasipa toliki novac, otkrila detalje finanskijskih…
Kurir 08.04.2025
Izjava Marine Visković da troši 9.000 evra mesečno, šokirala je mnoge, a pevačica je sada otkrila zbog čega joj je toliko novca potrebno mesečno. - Pa vidite, sve je poskupelo, u to ulaze i ljudi koje ja plaćam. Vidite, imam tri biznisa, ljudi od mog… »
Vesti dana »
Sada je sve jasno! RHMZ objavio detaljnu prognozu za naredne dane: Dobro pogledajte ove temperature, meteoalarmi gore, od ovog dana se sve menja
Blic pre 50 minutajoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Fedorov ukrajinskim saveznicima: Pošaljite nam PVO rakete PAC-3; Zaharova: Kijev i EU ne žele pravedan mir
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana
Skupština u Prištini usvojila rezoluciju o podršci bivšim vođama OVK: Srpska lista napustila salu
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Sve je spremno za spektakl u Beogradu! Partizan dočekuje Real! Evo gde možete da gledate večerašnju utakmicu!
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana