Povezane vesti
Pevačica otkrila na šta troši 9.000 evra mesečno: "Nisam bahata, zapravo sam veoma skromna"
Blic 08.04.2025
Izjava Marine Visković da troši 9000 evra mesečno, šokirala je mnoge, a pevačica je sada otkrila zbog čega joj je toliko novca potrebno mesečno. - Pa vidite, sve je poskupelo, u to ulaze i ljudi koje ja plaćam. Vidite, imam tri biznisa, ljudi od mog… »
Troši 9.000 € mesečno, a kaže nije bahata: Evo na šta Marina Visković rasipa toliki novac, otkrila detalje finanskijskih…
Kurir 08.04.2025
Izjava Marine Visković da troši 9.000 evra mesečno, šokirala je mnoge, a pevačica je sada otkrila zbog čega joj je toliko novca potrebno mesečno. - Pa vidite, sve je poskupelo, u to ulaze i ljudi koje ja plaćam. Vidite, imam tri biznisa, ljudi od mog… »
Vesti dana »

Afrika udara punom snagom! Spremite se, stiže pakleni talas: Cela Srbija u crvenom, osim ovog regiona
Blic pre 39 minutajoš 25 povezanih

Da li to Izrael "menja ploču": Udaljili smo mogućnost da Iran ima nuklearnu bombu bar na dve-tri godine
Pravda pre 40 minutajoš 20 povezanih

Kolaps na Preševu Srbi zaglavljeni satima, kolona bez kraja, put ka Grčkoj postao noćna mora! (foto)
Alo pre 9 minutajoš 14 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTS pre 19 minutajoš 11 povezanih