Povezane vesti

Pričalo se da su od svatova tražili po 500 evra, Bora odmah reagovao: Da sam ih uslovljavao, ne bi mi onda stavljali po 1.000…

Pričalo se da su od svatova tražili po 500 evra, Bora odmah reagovao: Da sam ih uslovljavao, ne bi mi onda stavljali po 1.000…

Kurir 08.04.2025
Milica Kemez i Bora Santana nedavno su potvrdili da se razvode i to ni godinu dana od crkvenog venčanja i gala svadbe koju su napravili. Nakon svadbe u medijima se pojavila informacija da su gostima navodno naložili da im donesu novac. I da to ne bude… »
Tražili 500 evra od svakog gosta: Bora i Milica od svadbe napravili biznis: Žestoko profitirali, evo i kako

Tražili 500 evra od svakog gosta: Bora i Milica od svadbe napravili biznis: Žestoko profitirali, evo i kako

Blic 08.04.2025
Bora Santana i Milica Kemez razvode se samo godinu dana nakon gala svadbe koju su priredili. Kako pišu domaći mediji, Bora i Milica su za svadbeno veselje od gostiju tražili svima po 500 evra, kako bi na kraju profitirali. - Kada me je pozvao na svadbu… »
Od svakog gosta na svadbi tražili 500 €: Zaradili za stan, venčali se na kompenzaciju, a brak pukao za par meseci

Od svakog gosta na svadbi tražili 500 €: Zaradili za stan, venčali se na kompenzaciju, a brak pukao za par meseci

Mondo 08.04.2025
Milica Kemez i Bora Santana nedavno su potvrdili da se razvode i to ni godinu dana od crkvenog venčanja i gala svadbe koju su napravili. Milica Kemez i Bora Santana nedavno su potvrdili da se razvode, i to ni godinu dana od crkvenog venčanja i gala… »

Vesti dana »