Povezane vesti
Prvi megafon Aleksandra Vučića Ana Brnabić studente nazvala „teroristima i ludacima”: Jekić (SSP)
Danas 08.04.2025
Povodom jutrošnjeg gostovanja na TV Pink predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić, u kome je studente optužila za terorizam reagovao je Dalibor Jekić, narodni poslanik i predsednik Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde. „Prvi megafon Aleksandra Vučića… »
Jekić: Brnabić izjavama o terorizmu širi mržnju prema studentima i paniku u društvu
Serbian News Media 08.04.2025
Predsednik Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde Dalibor Jekić ocenio je da je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ozbiljno uznemirila javnost nazivajući studente teroristima zbog navodnog plana da blokiraju beogradski aerodrom, i izjavama da… »
„Ana Brnabić nazvala studente teroristima“
Nova 08.04.2025
Poslanik Stranke slobode i pravde Dalibor Jekić ocenio je danas da je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić nazivajući studente teroristima zbog navodnog plana da blokiraju beogradski aerodrom, i izjavama da prave plan da bude stotine i hiljade… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 17 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Španci neće braniti titulu - Mađarska u polufinalu, Srbija prva u grupi
RTS pre 52 minutajoš 37 povezanih