Povezane vesti
Život počinje u pedesetoj: Kako se Mirjana Karanović oslobodila jednog straha
Danas 08.04.2025
Tek sa 50 godina sam pomislila da bih, posle 70 filmova koje sam snimila, možda mogla da nešto i režiram, kaže glumica čiji drugi rediteljski film, „Majka Mara”, ovih dana ne ostavlja ravnodušnom bioskopsku publiku u Srbiji. Razlog tome je jedan… »
"I: mene je, sa godinama, hvatao strah da ću usahnuti": Mirjana Karanović ispričala kako život počinje u pedesetoj
Blic 08.04.2025
Tek sa 50 godina sam pomislila da bih, posle 70 filmova koje sam snimila, možda mogla da nešto i režiram, kaže glumica čiji drugi rediteljski film, „Majka Mara”, ovih dana ne ostavlja ravnodušnom bioskopsku publiku u Srbiji. Razlog tome je jedan… »
Vesti dana »
Ponosan sam na Osmeh Vojvodine i na to kako Srbija danas izgleda i napreduje: Vučić u obilasku radova na izgradnji brze saobraćajnice
RINA pre 15 minutajoš 28 povezanih
Minić: Srpska i njene institucije su jedina garancija opstanka Srba na ovim prostorima
Euronews pre 46 minutajoš 22 povezane
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 16 minutajoš 21 povezana
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 2 satajoš 63 povezane
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih