Povezane vesti

Ovo je ćerka voditeljke dnevnika: Ivona Pantelić ponosna na naslednicu, evo čime se bavi Maša: "Volim da čujem da liči na mene"…

Ovo je ćerka voditeljke dnevnika: Ivona Pantelić ponosna na naslednicu, evo čime se bavi Maša: "Volim da čujem da liči na mene"…

Blic 08.04.2025
Voditeljka dnevnika RTS-a Ivona Pantelić obožava da slobodno vreme provodi sa naslednicom Mašom. Njih dve često i putuju zajedno, a nedavno je Ivona podelila zajedničku fotograifju sa ćerkom Mašom. Ivona i njena ćerka ponekad zajedno budu i na gradskom… »
Bila joj je najveća podrška tokom borbe sa rakom: Ćerka Ivone Pantelić je preslikana majka FOTO

Bila joj je najveća podrška tokom borbe sa rakom: Ćerka Ivone Pantelić je preslikana majka FOTO

Nova 08.04.2025
Poznata voditeljka RTS-a podelila je sliku sa naslednicom, a mnogi komentarišu da neverovatno liče. Ivona Pantelić jedna je od najpoznatijih domaćih voditeljki, ali uprkos tome svoj privatan život uspešno čuva. Voditeljku već nekoliko decenija gledamo na… »
"Volim kada mi kažu da liči na mene": Voditeljka Dnevnika pokazala ćerku Mašu, otkrila i čime se bavi

"Volim kada mi kažu da liči na mene": Voditeljka Dnevnika pokazala ćerku Mašu, otkrila i čime se bavi

Mondo 08.04.2025
Voditeljka dnevnika RTS-a Ivona Pantelić obožava da slobodno vreme provodi sa naslednicom Mašom. Voditeljka Dnevnika Ivona Pantelić, neretko na društvenim mrežama podeli sliku svoje naslednice Maše za koju mnogi u komentarima kažu da je "preslikana… »
Voditeljka pokazala majku,: svi je hvale da odlično izgleda: Doputovala kod nje iz Crne Gore, a evo gde su se zajedno uputile

Voditeljka pokazala majku,: svi je hvale da odlično izgleda: Doputovala kod nje iz Crne Gore, a evo gde su se zajedno uputile

Blic 07.04.2025
Voditeljka Bojana Lazić fotografisala se sa majkom, koju je sada pokazala i na društvenim mrežama, a pre nego što su se obe uputile u pozorište. Naime, voditeljka je nedavno za Blic govorila o tome da joj je porodica većinom u Crnoj Gori, odakle su joj i… »

Vesti dana »