Povezane vesti
Ovo je ćerka voditeljke dnevnika: Ivona Pantelić ponosna na naslednicu, evo čime se bavi Maša: "Volim da čujem da liči na mene"…
Blic 08.04.2025
Voditeljka dnevnika RTS-a Ivona Pantelić obožava da slobodno vreme provodi sa naslednicom Mašom. Njih dve često i putuju zajedno, a nedavno je Ivona podelila zajedničku fotograifju sa ćerkom Mašom. Ivona i njena ćerka ponekad zajedno budu i na gradskom… »
Bila joj je najveća podrška tokom borbe sa rakom: Ćerka Ivone Pantelić je preslikana majka FOTO
Nova 08.04.2025
Poznata voditeljka RTS-a podelila je sliku sa naslednicom, a mnogi komentarišu da neverovatno liče. Ivona Pantelić jedna je od najpoznatijih domaćih voditeljki, ali uprkos tome svoj privatan život uspešno čuva. Voditeljku već nekoliko decenija gledamo na… »
"Volim kada mi kažu da liči na mene": Voditeljka Dnevnika pokazala ćerku Mašu, otkrila i čime se bavi
Mondo 08.04.2025
Voditeljka dnevnika RTS-a Ivona Pantelić obožava da slobodno vreme provodi sa naslednicom Mašom. Voditeljka Dnevnika Ivona Pantelić, neretko na društvenim mrežama podeli sliku svoje naslednice Maše za koju mnogi u komentarima kažu da je "preslikana… »
Voditeljka pokazala majku,: svi je hvale da odlično izgleda: Doputovala kod nje iz Crne Gore, a evo gde su se zajedno uputile
Blic 07.04.2025
Voditeljka Bojana Lazić fotografisala se sa majkom, koju je sada pokazala i na društvenim mrežama, a pre nego što su se obe uputile u pozorište. Naime, voditeljka je nedavno za Blic govorila o tome da joj je porodica većinom u Crnoj Gori, odakle su joj i… »
Vesti dana »
Ko su deca Čaka Norisa? Zbog vanbračne ćerke mu se rasturio brak, upoznao je kad je imala 26 godina
Kurir pre 48 minutajoš 60 povezanih
Švercer oružja pravio haos na Savskom vencu "Blic" otkriva ko je muškarac koji je čekićem razlupao policijska vozila: U Sarajevu osuđen na 8 godina robije, evo šta je razlog
Blic pre 33 minutajoš 62 povezane
Dva tankera pod zastavama Rusije i Hongkonga plove ka Kubi uprkos američkoj blokadi i sankcijama
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Tusk: Orban procesnim trikovima zbog mađarskih izbora blokira evropsku pomoć Ukrajini
Insajder pre 5 satijoš 28 povezanih