Povezane vesti
Posledica Trampovih carina: Manje stranih turista doputovaće ove godine u SAD
N1 Info 08.04.2025
Manje stranih turista doputovaće ove godine u SAD, što neki vide kao posledicu Trampovih carina i retorike, ali i zbog uznemirenosti izveštajima o hapšenju turista na granici. Američka turistička industrija je očekivala da će 2025. biti još jedna dobra… »
SAD beleže značajno manji broj stranih turista
Danas 08.04.2025
Manje stranih turista doputoveće ove godine u SAD, što neki vide kao posledicu Trampovih carina i retorike, ali i zbog uznemirenosti izveštajima o hapšenju turista na granici. Američka turistička industrija je očekivala da će 2025. biti još jedna dobra… »
SAD beleže značajno manji broj stranih turista
Novi magazin 08.04.2025
Manje stranih turista doputoveće ove godine u SAD, što neki vide kao posledicu Trampovih carina i retorike, ali i zbog uznemirenosti izveštajima o hapšenju turista na granici. Američka turistička industrija je očekivala da će 2025. biti još jedna dobra… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Studenti na protestu ispred Tužilaštva: Krivična prijava protiv predsednika Srbije
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 10 minutajoš 66 povezanih

Počela javna rasprava o nacrtu zakona o prometu drveta i drvnih proivoda - cilj zaštita šuma
Radio 021 pre 50 minutajoš 13 povezanih