Povezane vesti
"Ne sluša ni mene ni tebe, radi po svome": Verica se u Americi naljutila na unuka, Marija sve snimila: Ovo košta 25 evra? Ne…
Blic 08.04.2025
Marija Šerifović je sa sinom Mariom i majkom Vericom otišla na zaslužen odmor, a ako je sudeći po onome što pevačica objavljuje, oni se baš dobro provode. Tokom ovog putovanja, sva pažnja je usmerena na Maria, pa je tako Marija u svom vlogu snimila kako… »
Za dlaku izbegnuta nesreća i to u poslednjem momentu! Sin Marije Šerifović umalo povređen, pevačica hitno odreagovala, pa…
Kurir 08.04.2025
Marija Šerifović otputovala je u Majami na odmor sa sinom Mariom i majkom Vericom Šerifović. Ona je u svom novom videu otkrila da je jedna nezgosda mogla da pođe po zlu i da njenog naslednik mnogo košta. Srećom, nesreća je izbegnuta, a kako im je odmor… »
Vesti dana »

Iranski projektili izbjegli Željeznu kupolu i pogodili Tel Aviv i Haifu
Al Jazeera pre 52 minutajoš 14 povezanih

Srpska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja preti investicijama i izvozu
In medija pre 1 satjoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 17 minutajoš 26 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 6 satijoš 12 povezanih

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 12 minutajoš 19 povezanih