Povezane vesti

BLOG Studenti biciklisti stigli u Emersdorf, „Ne damo Petu“ orilo se ispred beogradske gimnazije, studenti koji pešače ka…

BLOG Studenti biciklisti stigli u Emersdorf, „Ne damo Petu“ orilo se ispred beogradske gimnazije, studenti koji pešače ka…

Nova 08.04.2025
Studenti biciklisti koji su krenuli na put do Strazbura, sinoć su stigli u Beč gde im je priređen veličanstven doček. Građani su se sinoć okupili ispred Policijske stanice 29. novembar zbog hapšenja studenta Saobraćajnog fakulteta, koji je u međuvremenu… »
„Mi za umor ne znamo“: U Kraljevu dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače ka Novom Pazaru

„Mi za umor ne znamo“: U Kraljevu dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače ka Novom Pazaru

Nova 08.04.2025
U Kraljevu su večeras dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače do Novog Pazara, gde je za subotu zakazan studentski protest. Studenti koji su danas treći dan na putu ka Novom Pazaru, dočekani su u Kraljevu uz vatromet i baklje… »
Italijanski pijanista koji je dočekao studente: Oni veruju da mogu da žive u slobodnoj Srbiji

Italijanski pijanista koji je dočekao studente: Oni veruju da mogu da žive u slobodnoj Srbiji

N1 Info 08.04.2025
Pijanista Davide Martelo, koji je proteran iz Srbije, pošto je tokom petočasovne blokade svirao na mostovima u Nišu, sačekao je studente bicikliste u Melku u Austriji. “Došao sam da bih ljudima u Srbiji pokazao da nisu sami", izjavio je za N1 Martelo… »
„Mi za umor ne znamo“: U Kraljevu dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače ka Novom Pazaru (VIDEO)…

„Mi za umor ne znamo“: U Kraljevu dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače ka Novom Pazaru (VIDEO)…

N1 Info 08.04.2025
U Kraljevu su večeras dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače do Novog Pazara, gde je za subotu zakazan studentski protest. Studenti koji su danas treći dan na putu ka Novom Pazaru, dočekani su u Kraljevu uz vatromet i baklje. „Mi… »

Novi magazin 08.04.2025
U Kraljevu su večeras dočekani studenti iz Jagodine, Ćuprije i Paraćina koji pešače do Novog Pazara, gde je za subotu zakazan studentski protest. Studenti koji su danas treći dan na putu ka Novom Pazaru, dočekani su u Kraljevu uz vatromet i baklje. „Mi… »
Protest ispred Pete gimnazije: "Nema časnijeg dela nego stati uz mladost i zaštiti je" (FOTO/VIDEO)

Protest ispred Pete gimnazije: "Nema časnijeg dela nego stati uz mladost i zaštiti je" (FOTO/VIDEO)

Novi magazin 08.04.2025
Ispred Pete beogradske gimnazije održan je protest koji su organizovali roditelji, kako bi pružili podršku nastavnicima i učenicima te škole zbog mogućnosti uvođenja prinudne uprave. Ispred škole su se okupili roditelji i učenici Pete beogradske… »
Otkrivamo kako je izgledalo saslušanje privedenog studenta Saobraćajnog fakulteta: Inspektor ga vređao i rekao da je propala…

Otkrivamo kako je izgledalo saslušanje privedenog studenta Saobraćajnog fakulteta: Inspektor ga vređao i rekao da je propala…

Nova 08.04.2025
Petar Mitov, advokat studenta Saobraćajnog fakulteta Stefana Radojičića koji je sinoć priveden u večernjim satima zbog snimka koji je objavljen na TV Informer, ispričao je za Nova.rs kako je izgledalo Stefanovo saslušanje u policiji, s obzirom da on i… »

Nova 08.04.2025
Petar Mitov, advokat studenta Saobraćajnog fakulteta Stefana Radojičića koji je sinoć priveden u večernjim satima zbog snimka koji je objavljen na TV Informer, ispričao je za Nova.rs kako je izgledalo Stefanovo saslušanje u policiji, s obzirom da on i… »
Protest podrške ispred Pete beogradske gimnazije

Protest podrške ispred Pete beogradske gimnazije

Insajder 08.04.2025
Ispred Pete beogradske gimnazije održan je skup podrške nastavnicima i đacima ove škole, povodom razrešenja Školskog odbora. Kako tvrde školski odbor je razrešen i postavlja se 'prinudna uprava koja je sačinjena od 5 nepoznatih lica, koje bira… »
Italijanski pijanista koji je proteran iz Srbije dočekao studente bicikliste u Melku uz pesmu „Bela ćao“

Italijanski pijanista koji je proteran iz Srbije dočekao studente bicikliste u Melku uz pesmu „Bela ćao“

Nova 08.04.2025
Studente iz Srbije, koji biciklima idu do Strazbura, u gradu Melku, u Donjoj Austriji, pored veće grupe građana dočekao je i italijanski pijanista Davide Martelo, koji je pre nekoliko dana proteran iz Srbije. Martelo je svirao na niškim mostovima tokom… »
Lica u civilu sinoć privela studenta zbog snimka; Brnabić studente optužila za terorizam (VIDEO)

Lica u civilu sinoć privela studenta zbog snimka; Brnabić studente optužila za terorizam (VIDEO)

Insajder 08.04.2025
Sinoć su četiri osobe u civilu privele studenta Saobraćajnog fakulteta Stefana Radojičića. Nakon ispitivanja u policijskoj stanici, pušten je na slobodu. Stefan navodi da je priveden zbog snimka plenuma Medicinskog i Saobraćajnog fakulteta koji je… »
Plenum maturanata Prve kragujevačke gimnazije doneo odluku o nastavku blokade

Plenum maturanata Prve kragujevačke gimnazije doneo odluku o nastavku blokade

Danas 08.04.2025
Većinom glasova plenum maturanata Prve kragujevačke gimnazije doneo je odluku da se nastavi sa blokadom škole. Plenum koji je trajao puna tri i po sata održan je u Svečanoj Sali Gimnazije. Da podsetimo Prva kragujevačka gimnazija je bila prva srednja… »
Brnabić optužila studente za terorizam

Brnabić optužila studente za terorizam

Al Jazeera 08.04.2025
Predsjednica Skupštine Srbije optužila je studente za terorizam planiranjem blokade kontrole leta beogradskog aerodroma ‘Nikola Tesla’. Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić optužila je u utorak studente za terorizam planiranjem blokade kontrole leta… »
Skup podrške profesorima i maturantima Pete beogradske gimnazije zbog moguće prinudne uprave

Skup podrške profesorima i maturantima Pete beogradske gimnazije zbog moguće prinudne uprave

N1 Info 08.04.2025
U Petoj beogradskoj gimnaziji večeras od 18 do 20 sati biće održan skup podrške profesorima i maturantima u blokadi, a povodom razrešenja Školskog odbora i mogućeg uvođenja prinudne uprave u toj školi. Profesorka engleskog jezika Dragana Đukić rekla je… »

Vesti dana »