Povezane vesti
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti! Vučević blokaderima pred Svesrpski sabor: Vi gubite, a Srbija će…
Kurir 08.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana "blokaderska politika" nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. "Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati integritet… »
Vučević: Blokaderska politika ne postoji, za postojanje politike neophodan integritet
Euronews 08.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da blokaderska politika ne postoji i pozvao sve građane Srbije i ceo srpski narod da dođe u Beograd na svesrpski sabor od 11. do 13. aprila, kako bi zajedno… »
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti: Moćna poruka lidera SNS Miloša Vučevića blokaderima pred svesrpski…
Dnevnik 08.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana „blokaderska politika” nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. „Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati integritet… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Veoma smo blizu sastanka Putina i Zelenskog" Susret u Abu Dabiju ključni korak: Uskoro bi moglo da dođe do nečeg što nije viđeno godinama
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Taki se hitno oglasio nakon Asminovih pretnji, Majin otac prozvao Durdžića: "On je odlepio, osuđen je na nju"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana