Povezane vesti
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti! Vučević blokaderima pred Svesrpski sabor: Vi gubite, a Srbija će…
Kurir 08.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana "blokaderska politika" nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. "Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati integritet… »
Vučević: Blokaderska politika ne postoji, za postojanje politike neophodan integritet
Euronews 08.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da blokaderska politika ne postoji i pozvao sve građane Srbije i ceo srpski narod da dođe u Beograd na svesrpski sabor od 11. do 13. aprila, kako bi zajedno… »
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti: Moćna poruka lidera SNS Miloša Vučevića blokaderima pred svesrpski…
Dnevnik 08.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana „blokaderska politika” nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. „Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati integritet… »
Vesti dana »

"Kurti nastavio sa politikom proizvoljnog hapšenja i proterivanja Srba sa KiM"; Deportovao Milana Zlatanovića
B92 pre 4 minutajoš 16 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Radio sto plus pre 7 satijoš 20 povezanih

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih

Najrazorniji napad Izraela od početka sukoba: Ogroman požar na aerodromu u Teheranu
Mondo pre 34 minutajoš 128 povezanih

U severozapadnim naseljima u Teheranu čule se jake eksplozije, delovala iranska PVO
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih