Povezane vesti

Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti! Vučević blokaderima pred Svesrpski sabor: Vi gubite, a Srbija će…

Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti! Vučević blokaderima pred Svesrpski sabor: Vi gubite, a Srbija će…

Kurir pre 23 dana
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana "blokaderska politika" nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. "Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati… »
Vučević: Blokaderska politika ne postoji, za postojanje politike neophodan integritet

Vučević: Blokaderska politika ne postoji, za postojanje politike neophodan integritet

Euronews pre 23 dana
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da blokaderska politika ne postoji i pozvao sve građane Srbije i ceo srpski narod da dođe u Beograd na svesrpski sabor od 11. do 13. aprila, kako bi zajedno… »
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti: Moćna poruka lidera SNS Miloša Vučevića blokaderima pred…

Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti: Moćna poruka lidera SNS Miloša Vučevića blokaderima pred…

Dnevnik pre 23 dana
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana „blokaderska politika” nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. „Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati… »

Vesti dana »