Povezane vesti
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti! Vučević blokaderima pred Svesrpski sabor: Vi gubite, a Srbija će…
Kurir pre 23 dana
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana "blokaderska politika" nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. "Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati… »
Vučević: Blokaderska politika ne postoji, za postojanje politike neophodan integritet
Euronews pre 23 dana
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da blokaderska politika ne postoji i pozvao sve građane Srbije i ceo srpski narod da dođe u Beograd na svesrpski sabor od 11. do 13. aprila, kako bi zajedno… »
Vi rušite, mi ćemo graditi, vi mrzite, mi ćemo voleti: Moćna poruka lidera SNS Miloša Vučevića blokaderima pred…
Dnevnik pre 23 dana
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević poručio je da takozvana „blokaderska politika” nema nikakvu suštinu, već se zasniva isključivo na mržnji i frustraciji. „Blokaderska politika ne postoji. Da biste imali politiku morate posedovati… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 18 minutajoš 103 povezane

Jecaji odzvanjaju topolom: Cela porodica izginula: Spremali proslavu, a stradali u septičkoj jami, najmlađa žrtva imala samo 20 godina! (foto,video)
Blic pre 18 minutajoš 67 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 43 minutajoš 38 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 3 satajoš 21 povezana

Nova crvena linija iz Moskve: Da li će Tramp "progutati" i ovaj zahtev Kremlja!?
Pravda pre 30 minutajoš 29 povezanih