Povezane vesti
"Bila sam još nevina kad sam se prvi put slikala za muški magazin!" Šok intervju Tijane Ajfon: Nemam vremena da budem majka…
Kurir 08.04.2025
Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, pojavila se u javnosti na promociji pesme pevačice u usponu Silvije Jung. Ona je progovorila je o detaljima iz svog života. -Sa 14 godina sam se prvi put slikala za muški časopis. Bila sam devojčica, nisam… »
"Slikala sam se za muški časopis kad sam imala 14 godina": Skandalozno priznanje Tijane Ajfon
Mondo 08.04.2025
Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, progovorila je o detaljima iz svog života. Starleta Tijana Ajfon, koju je domaća javnost upoznala u rijalitiju Parovi, a koja je pre par godina završila i u zatvoru u Bijeljini, pojavila se na jednom… »
Vesti dana »

Ko je ajatolah Ali Hamnei, tvrdokorni iranski lider koga je Tramp nazvao "lakom metom"?
Telegraf pre 46 minutajoš 8 povezanih

Zelenski: Najteži napad na Ukrajinu od početka rata; Stejt department potvrdio smrt američkog državljanina u Kijevu
RTS pre 41 minutajoš 3 povezane

Na današnji dan: Napoleon poražen kod Vaterloa, rođeni Horti i Makartni, umrli Gorki i Saramago
Radio 021 pre 11 minutajoš 3 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana