Повезане вести

Даница Грујичић: Бојим се да Мацут неће моћи много да уради, као што нисам ни ја (ВИДЕО)

Даница Грујичић: Бојим се да Мацут неће моћи много да уради, као што нисам ни ја (ВИДЕО)

Инсајдер 08.04.2025
Бивша министарка здравља Даница Грујичић у емисији 3Д – Нова димензија дана истиче да у Србији Влада нема стварну моћ одлучивања, да се деценијама уназад кадрови бирају по партијској припадности, а не стручности, те да је… »
Грујичић: Бојим се да Мацут неће моћи много да уради, као што нисам ни ја

Грујичић: Бојим се да Мацут неће моћи много да уради, као што нисам ни ја

Бета 08.04.2025
Бивша министарка здравља Даница Грујичић је данас казала да се боји да мандатар доктор Ђуро Мацут неће моћи много тога да уради, као што ни она сама није могла. "Искрено речено, на основу мог искуства, бојим се да неће моћи… »
Даница Грујичић: Бојим се да Мацут неће моћи много да уради, као што нисам ни ја

Даница Грујичић: Бојим се да Мацут неће моћи много да уради, као што нисам ни ја

Радио 021 08.04.2025
Бивша министарка здравља Даница Грујичић рекла је да се боји да мандатар, доктор Ђуро Мацут, неће моћи много тога да уради, као што ни она сама није могла. Према њеним речима, можда ће Мацут имати шансу да уради много више него… »
Даница Грујичић о Мацуту: Моје искуство је да ни Влада ни министри не одлучују ни о чему

Даница Грујичић о Мацуту: Моје искуство је да ни Влада ни министри не одлучују ни о чему

Н1 Инфо 08.04.2025
Бивша министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да се плаши да мандатар за састав нове владе професор Ђуро Мацут неће моћи много тога да уради, као што ни она није могла, јер по њеном искуству Влада Србије не одлучује ни о… »
Даница Грујичић о Мацуту: Моје искуство је да Влада и министри не одлучују ни о чему

Даница Грујичић о Мацуту: Моје искуство је да Влада и министри не одлучују ни о чему

Нова 08.04.2025
Бивша министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да се плаши да мандатар за састав нове владе професор Ђуро Мацут неће моћи много тога да уради, као што ни она није могла, јер по њеном искуству Влада Србије не одлучује ни о… »

Нови магазин 08.04.2025
Бивша министарка здравља Даница Грујичић је данас казала да се боји да мандатар, доктор Ђуро Мацут, неће моћи много тога да уради, као што ни она сама није могла. "Искрено речено, на основу мог искуства, бојим се да неће моћи… »
Даница Грујичић: Мацут неће моћи много тога да уради

Даница Грујичић: Мацут неће моћи много тога да уради

Време 08.04.2025
„Моје искуство је да Влада Србије не одлучује ни о чему, министри не одлучују ни о чему, то су минорне ствари о којима ми можемо неку самосталну одлуку да донесемо“, рекла је бивша министарка здравља Даница Грујичић. Бивша… »

Вести дана »