Povezane vesti
„Zaljubio sam se u ljude koje nikada više neću sresti i u naciju kojoj ću se zauvek diviti“: Reakcije nakon dočeka studenata u…
N1 Info 08.04.2025
Dan posle dočeka studenata u Bratislavi, građani slovačke prestonice dele svoje reakcije na mrežama. Jedan od njih podelio je na svom Instagram nalogu fotografije dočeka i svoje utiske. „Juče sam se potpuno zaljubio u ljude koje nikada više neću sresti… »
„Zaljubio sam se u ljude koje nikada više neću sresti i u naciju kojoj ću se zauvek diviti“: Reakcije nakon dočeka studenata u…
Novi magazin 08.04.2025
Dan posle dočeka studenata u Bratislavi, građani slovačke prestonice dele svoje reakcije na mrežama. Jedan od njih podelio je na svom Instagram nalogu fotografije dočeka i svoje utiske. „Juče sam se potpuno zaljubio u ljude koje nikada više neću sresti… »
Vesti dana »
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 24 povezane
Grupa Stav: Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
"Opasnost u narednih sat vremena!" Upravo se oglasio RHMZ: Na snazi upozorenje, veliki oprez u ovim delovima zemlje
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Vučić se oglasio posle primopredaje dužnosti: Sada je vreme za borbu za pristojnu i normalnu Srbiju
Euronews pre 15 minutajoš 58 povezanih
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih