Povezane vesti
Držao je nož i gledao me u oči. Samo sam stajala i vrištala: Devojka o susretu sa kasapinom u Admirala Geprata
Telegraf 09.04.2025
Pas, nož i manijak. Centar Beograda 5. aprila potresao je brutalan incident kada je muškarac nožem usmrtio psa u dvorištu stambene zgrade u Ulici Admirala Geprata, povodom kog se na društvenim mrežama oglasila devojka koja je posvedočila celom događaju… »
Gledao nas je pravo u oči i nožem ubadao psa! Kada su ga hapsili - smejao se: Gora je videla ubicu koju je 5 minuta masakrirao…
Kurir 09.04.2025
U Ulici admirala Geprata u Beogradu 6. aprila nepoznati muškarac je ušao u unutrašnje dvorište zgrade i monstruozno ubio psa koji je u tom ulazu bio veliki miljenik komšija. On je, kako su mediji pisali, nekoliko puta ubadao psa nožem, rasporio ga i na… »
"Gledao me je i klao: Psa!" Pomahnitali ubica nožem ubio psa pred stanarima u Beogradu: "To je bila bespomoćna kuca, nikad…
Blic 09.04.2025
Neki stanari su ga zvali Crni, neki Meda. Imao je 18 godina, a poslednje četiri godine živeo je u dvorištu jedne zgrade u Admirala Geprata. Bio je, kako su nam ispričali stanari, zajednički. Čuvao je tri zgrade u ovoj ulici. Zadesila ga je užasna… »
"Neko nepoznat je ušao u dvorište i rasporio našeg psa" Ovo je Gara, kuče koje brutalno ubijeno u Beogradu, komšije u…
Blic 08.04.2025
U Ulici admirala Geprata u Beogradu sasvim miran dan 6. aprila poremetio je nepoznati muškarac kada je ušao u unutrašnje dvorište zgrade i monstruozno ubio psa koji je u tom ulazu bio pravi miljenik komšija. Dva dana nakon tragedije komšije su se tužnom… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Požari u Crnoj Gori: Primorje u plamenu, a vatrogasci su kao živi štit
Nova pre 7 minutajoš 28 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na ukrajinsku bazu: Jedna osoba poginula, 11 ranjenih
Euronews pre 13 minutajoš 17 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Studenti u blokadi pokušavaju da blokiraju Osnovni sud, intervenisala policija (video)
Blic pre 13 minutajoš 11 povezanih