Повезане вести

Држао је нож и гледао ме у очи. Само сам стајала и вриштала: Девојка о сусрету са касапином у Адмирала Гепрата

Држао је нож и гледао ме у очи. Само сам стајала и вриштала: Девојка о сусрету са касапином у Адмирала Гепрата

Телеграф 09.04.2025
Пас, нож и манијак. Центар Београда 5. априла потресао је бруталан инцидент када је мушкарац ножем усмртио пса у дворишту стамбене зграде у Улици Адмирала Гепрата, поводом ког се на друштвеним мрежама огласила девојка која је… »
Гледао нас је право у очи и ножем убадао пса! Када су га хапсили - смејао се: Гора је видела убицу коју је 5 минута масакрирао…

Гледао нас је право у очи и ножем убадао пса! Када су га хапсили - смејао се: Гора је видела убицу коју је 5 минута масакрирао…

Курир 09.04.2025
У Улици адмирала Гепрата у Београду 6. априла непознати мушкарац је ушао у унутрашње двориште зграде и монструозно убио пса који је у том улазу био велики миљеник комшија. Он је, како су медији писали, неколико пута убадао пса… »
"Гледао ме је и клао: Пса!" Помахнитали убица ножем убио пса пред станарима у Београду: "То је била беспомоћна куца, никад…

"Гледао ме је и клао: Пса!" Помахнитали убица ножем убио пса пред станарима у Београду: "То је била беспомоћна куца, никад…

Блиц 09.04.2025
Неки станари су га звали Црни, неки Меда. Имао је 18 година, а последње четири године живео је у дворишту једне зграде у Адмирала Гепрата. Био је, како су нам испричали станари, заједнички. Чувао је три зграде у овој улици… »
"Неко непознат је ушао у двориште и распорио нашег пса" Ово је Гара, куче које брутално убијено у Београду, комшије у…

"Неко непознат је ушао у двориште и распорио нашег пса" Ово је Гара, куче које брутално убијено у Београду, комшије у…

Блиц 08.04.2025
У Улици адмирала Гепрата у Београду сасвим миран дан 6. априла пореметио је непознати мушкарац када је ушао у унутрашње двориште зграде и монструозно убио пса који је у том улазу био прави миљеник комшија. Два дана након… »

Вести дана »