Povezane vesti
Držao je nož i gledao me u oči. Samo sam stajala i vrištala: Devojka o susretu sa kasapinom u Admirala Geprata
Telegraf 09.04.2025
Pas, nož i manijak. Centar Beograda 5. aprila potresao je brutalan incident kada je muškarac nožem usmrtio psa u dvorištu stambene zgrade u Ulici Admirala Geprata, povodom kog se na društvenim mrežama oglasila devojka koja je posvedočila celom događaju… »
Gledao nas je pravo u oči i nožem ubadao psa! Kada su ga hapsili - smejao se: Gora je videla ubicu koju je 5 minuta masakrirao…
Kurir 09.04.2025
U Ulici admirala Geprata u Beogradu 6. aprila nepoznati muškarac je ušao u unutrašnje dvorište zgrade i monstruozno ubio psa koji je u tom ulazu bio veliki miljenik komšija. On je, kako su mediji pisali, nekoliko puta ubadao psa nožem, rasporio ga i na… »
"Gledao me je i klao: Psa!" Pomahnitali ubica nožem ubio psa pred stanarima u Beogradu: "To je bila bespomoćna kuca, nikad…
Blic 09.04.2025
Neki stanari su ga zvali Crni, neki Meda. Imao je 18 godina, a poslednje četiri godine živeo je u dvorištu jedne zgrade u Admirala Geprata. Bio je, kako su nam ispričali stanari, zajednički. Čuvao je tri zgrade u ovoj ulici. Zadesila ga je užasna… »
"Neko nepoznat je ušao u dvorište i rasporio našeg psa" Ovo je Gara, kuče koje brutalno ubijeno u Beogradu, komšije u…
Blic 08.04.2025
U Ulici admirala Geprata u Beogradu sasvim miran dan 6. aprila poremetio je nepoznati muškarac kada je ušao u unutrašnje dvorište zgrade i monstruozno ubio psa koji je u tom ulazu bio pravi miljenik komšija. Dva dana nakon tragedije komšije su se tužnom… »
Vesti dana »
Novi kvar na magistralnom cevovodu: Samo što je voda došla, pojavio se nov problem!
Blic pre 47 minutajoš 33 povezane
(Video) Policija ih hapsila od Niša do Novog Sada! Pogledajte kako su pali osumnjičeni da su oštetili državu za 200 miliona
Blic pre 32 minutajoš 25 povezanih
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 34 stepena, tokom noći prolazni pljuskovi
Insajder pre 2 satajoš 18 povezanih
Grad podelio 100 miliona dinara za medije u Nišu: Najviše „Niš TV“-u i „Zoni“
Naissus info pre 57 minutajoš 9 povezanih