Povezane vesti
Nikezić: Kako je Vučićev arapski partner sa malim ulaganjem postao većinski vlasnik Beograda na vodi?
Danas 09.04.2025
Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas da je prošlo više od deset godina od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će preduzetnik Muhamed Alabar uložiti 3,5 milijarde dolara u Beograd na vodi, ali je… »
Nikezić: Da li je Alabar samo paravan za stvarne vlasnike Beograda na vodi
Novi magazin 09.04.2025
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić izjavio je da bi predsednik Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali trebalo da objasne da li su najvrednije zemljište u Beogradu "poklonili nekom prevarantu" ili je Muhamed Alabar samo… »
Nikezić: Da li je Alabar samo paravan, a stvarni vlasnici Beograda na vodi ljudi iz vrha vlasti
N1 Info 09.04.2025
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić izjavio je da bi predsednik Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali trebalo da objasne da li su najvrednije zemljište u Beogradu "poklonili nekom prevarantu" ili je Muhamed Alabar samo… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 17 minutajoš 16 povezanih

Iranski projektili izbjegli Željeznu kupolu i pogodili Tel Aviv i Haifu
Al Jazeera pre 2 satajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 16 minutajoš 30 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 4 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 2 satajoš 14 povezanih