Povezane vesti

Popović: Majićeva izjava sramna, zašto nije tražio da bude razrešen

Popović: Majićeva izjava sramna, zašto nije tražio da bude razrešen

Euronews 09.04.2025
Ministarka pravde u tehničkom mandatu Maja Popović izjavila je danas da je izjava sudije Apelacionog suda Miodraga Majića kojom ponižava svoje kolege i celo pravosuđe sramna, kao i da je nejasno zašto do sada nije tražio da bude razrešen sudijske… »
Ministarka pravde Popović Odgovor na izjavu Miodraga Majića: Sramna je, licemerje je odlika slabih, a ne hrabrih

Ministarka pravde Popović Odgovor na izjavu Miodraga Majića: Sramna je, licemerje je odlika slabih, a ne hrabrih

Kurir 09.04.2025
BEOGRAD - Sramna je izjava sudije Miodraga Majića na „N1” kojom ponižava svoje kolege i celo pravosuđe. Nejasno je zašto do sada nije tražio da bude razrešen sudijske funkcije kada živi „u otetom društvu”. Pitam se da li je sudija Majić barem pokušao da… »
Majić: Ćaci-selekcija najpre zaživela u pavosuđu, ja sam sudija u otetom društvu

Majić: Ćaci-selekcija najpre zaživela u pavosuđu, ja sam sudija u otetom društvu

Novi magazin 09.04.2025
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da mu čini da su "ćaciji" i "ćaci-selekcija" najpre zaživeli u pravosuđu. "Pored političkog oslobađanja pravosuđa, bićemo suočeni i sa zastrašujućim nedostatkom kvalitetnog kadra. Pravosuđe je… »
Sudija Majić: Ćaci su najpre zaživeli u sudstvu

Sudija Majić: Ćaci su najpre zaživeli u sudstvu

Radio 021 09.04.2025
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da mu čini da su "ćaci" i "ćaci-selekcija" najpre zaživeli u pravosuđu. "Pored političkog oslobađanja pravosuđa, bićemo suočeni i sa zastrašujućim nedostatkom kvalitetnog kadra. Pravosuđe je… »

N1 Info 09.04.2025
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da mu čini da su "ćaciji" i "ćaci-selekcija" najpre zaživeli u pravosuđu. „Pored političkog oslobađanja pravosuđa, bićemo suočeni i sa zastrašujućim nedostatkom kvalitetnog kadra. Pravosuđe je… »

Vesti dana »

Dan kad je ubijen Đinđić

Dan kad je ubijen Đinđić

Vesti online pre 36 minutajoš 31 povezana
Brodovi u plamenu na Bliskom istoku, novi skok cene nafte

Brodovi u plamenu na Bliskom istoku, novi skok cene nafte

BBC News pre 26 minutajoš 36 povezanih
Krunić i Danilina u polufinalu Indijan Velsa

Krunić i Danilina u polufinalu Indijan Velsa

Insajder pre 50 minutajoš 72 povezane
Sunčan dan uz prolećne temperature, jutro sa slabim mrazem

Sunčan dan uz prolećne temperature, jutro sa slabim mrazem