Повезане вести
"Када ударите на Америку, ми ударамо јаче": Трамп одложио примену царина на 90 дана свима осим Кини: На кинеску робу повећао…
Блиц 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп најавио је потпуну паузу свих "реципрочних" царина које су ступиле на снагу, са изузетком Кине којој ће царине бити повећане са 104 на 125 одсто. - На основу непоштовања Кине према глобалним… »
"Када ударите на Америку, ми ударамо јаче": Трамп одложио примену царина на 90 дана свима осим Кини: На кинеску робу повећао…
Блиц 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп најавио је потпуну паузу свих "реципрочних" царина које су ступиле на снагу, са изузетком Кине којој ће царине бити повећане са 104 на 125 одсто. - На основу непоштовања Кине према глобалним… »
Нови обрт Трамп смањио царине и Србија на списку земаља које ће осетити промене Ево колико ће сада износити
Дневник 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп смањио је царине на 10 одсто свим земљама осим Кине, објавио је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал. Трамп је, објављујући да је Кини повећао царине на 125 одсто, у објави написао и да се… »
Трампова објава лансирала берзе у небеса: После одлуке о царинама акције порасле за 3,5 билиона долара
Телеграф 09.04.2025
Одлука председника САД Доналда Трампа да, уз повећање царина Кини на 125 одсто, земљама које су ушле у преговоре о тарифама исте паузита и смањи на 10 одсто, довела је до неверотатног скока берзи. Вредност акција је брзински… »
Трамп смањио царине и Србији
Телеграф 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамо смањио је царине на 10 одсто свим земљама осим Кине, објавио је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал. Трамп је, објављујући да је Кини повећао царине на 125 одсто, у објави написао и да се… »
Да ли зна шта ради: Трамп "полудео" са царинама - за 75 земаља паузирао, а Кини дигао на чак 125%!
Правда 09.04.2025
Председник САД Доналд Трамп саопштио је да је одобрио да се одлука о царинама на увоз из 75 земаља одложи за 90 дана. Истовремено, одлучио је да се царина на увоз из Кине повећа на 125 одсто. Амерички председник Доналд Трамп је… »
Трамп паузирао примену реципрочних мера на 90 дана, царине смањене и Србији, Кини подигао тарифе на 125 одсто
Еуроневс 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп је на друштвеној мрежи Трут објавио да је одобрио одлагање ступања на снагу одлуке о реципрочним царинама за више од 75 земаља. Истовремено, навео је да се то не односи на Кину додавши да су… »
Србија добила смањене царине: Ево шта значи нова одлука Доналда Трампа
Мондо 09.04.2025
Доналд Трамп је донео одлуку да се одложи примена царинских мера на 90 дана, док је Кини повећао царину. Србија је на листи земаља којој су овом одлуком смањене царине. Амерички председник Доналд Трамп саопштио је нову одлуку… »
Трамп дигао царине Кини на 125 одсто
Време 09.04.2025
Трамп је у објави на мрежи Трутх Социал навео и да је „огласио паузу од 90 дана“ за друге земље, уз наводе да је реч о више од 75 нација које су посегнуле за преговорима. Амерички председник Доналд Трамп додатно је заоштрио… »
Кини увећане царине, осталима паузиране на 90 дана: Жестоко обраћање Доналда Трампа
Мондо 09.04.2025
Доналд Трамп се поново огласио о царинским мерама. Кини се царина увећава на чак 125 одсто. Другим државама су мере одложене на 90 дана. Амерички председник Доналд Трамп поново се огласио на својој друштвеној мрежи "Трутх социал"… »
САД повећале царине Кини на 125 одсто: Трамп се огласио и дао жестоко објашњење
Телеграф 09.04.2025
САД су повећале царине Кини на 125 офсто, објавио је амерички председник Доналд Трамп. Трамп је на друштвеној мрежи Трутх Социал објавио најновије повећање и објашњење за ову одлуку: "На основу непоштовања које је Кина… »
Будите ЦООЛ! Трамп позвао Американце да остану мирни: Све ц́е испасти добро, Америка ц́е бити вец́а него икада раније!
Курир 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп још једном се огласио на својој Трутх Социал мрежи. У новом посту позвао је Американце да остану мирни. "БУДИТЕ ЦООЛ! Све ц́е испасти добро. Сједињене Државе ц́е бити вец́е и боље него икада… »
Кина туристима који путују у САД издала упозорење о ризику због "погоршаних економско-трговинских односа две земље"
Еуроневс 09.04.2025
Кина је данас издала упозорење о ризику за кинеске туристе који путују у Сједињене Америчке Државе, саопштило је Министарство културе и туризма. То министарство је саветовало кинеским туристима да процене ризике путовања у САД… »
Кина издала упозорење о ризику за туристе који путују у САД: "Будите опрезни"
Блиц 09.04.2025
Кина је данас издала упозорење о ризику за кинеске туристе који путују у Сједињене Америчке Државе, саопштило је Министарство културе и туризма. То министарство је саветовало кинеским туристима да процене ризике путовања у САД… »
Кина издала упозорење о ризику за туристе који путују у САД
НИН 09.04.2025
Почео и да се зеза? Трамп саветује светске компаније како да избегну његове ЦАРИНЕ: Ево шта је ПОНУДИО
Телеграф 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп данас је позвао компаније да се преместе у Сједињене Америчке Државе, чиме би избегле царине и одлагања пословања због забринутости у вези са животном средином. ''Ово је одличан тренутак да у… »
Трамп позвао компаније да се преместе у САД и тако избегну царине
РТВ 09.04.2025
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп данас је позвао компаније да се преместе у Сједињене Америчке Државе, чиме би избегле царине и одлагања пословања због забринутости у вези са животном средином. ''Ово је одличан… »
Трамп позвао компаније да се преместе у САД и тако избегну царине
Вести онлине 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп данас је позвао компаније да се преместе у Сједињене Америчке Државе, чиме би избегле царине и одлагања пословања због забринутости у вези са животном средином. – Ово је одличан тренутак да у… »
"Зову ме, љубе ми д*пе, умиру од жеље да се договоре" Шок снимак Трампа, хвали се бројем земаља које га моле за мање…
Курир 09.04.2025
Америчке власти су, у складу са декретом који је прошле недеље потписао председник Доналд Трамп, данас увеле царинске мере на производе из неколико десетина земаља. Неколико сати пре него што је нови пакет царина ступио на… »
Трамп: Зову ме из целог света и моле за договор, али знам шта радим са царинама
Телеграф 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да зна шта ради када уводи високе царине земљама широм света након што је изазвао критике и забринутост широм света због таквих потеза. Трамп је на вечери Националног републиканског… »
ВИДЕО Трамп шокирао изјавом: „Зову ме, љубе ми гу*ицу – умиру од жеље да се договоре око царина“
Нова 09.04.2025
Председник САД Доналд Трумп хвалио се у уторак увече да су светски челници у паници због његових енормних глобалних царина. “Ове земље ме зову, љубе ми гу*ицу. Умиру од жеље да се договоре”, поручио је Трамп током свог… »
Трамп: Зову ме, љубе ми гу*ицу – умиру од жеље да се договоре (ВИДЕО)
Н1 Инфо 09.04.2025
Председник САД Доналд Трумп хвалио се у уторак увече да су светски челници у паници због његових енормних глобалних царина. “Ове земље ме зову, љубе ми гу*ицу. Умиру од жеље да се договоре”, поручио је Трамп током свог… »
"Зову ме, љубе ме у ду*е", мољакају": Трамп шокирао свет због приче о броју и царинама (Видео)
Мондо 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп открио је да га нон-стоп зову откако је увео царине бројним земљама. Неколико сати пре него што је нови тарифни пакет ступио на снагу, амерички председник Доналд Трамп обратио се Националном… »
"Зову ме из целог света, љубе у ду** и моле за договор!" Трамп ликује: Знам шта радим када уводим царине
Блиц 09.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да зна шта ради када уводи високе царине земљама широм света након што је изазвао критике и забринутост широм света због таквих потеза. Трамп је на вечери Националног републиканског… »
Ово још ниједан председник није изговорио: Трамп брутално понизио остатак света пре новог пакета царина!
Телеграф 09.04.2025
Неки републиканци против Трампа? Неколико сати пре него што је нови пакет царина ступио на снагу, амерички председник Доналд Трамп обратио се Националном републиканском конгресном одбору. Хвалио се бројем земаља које су га… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду, 15. октобар: Ујутру хладно, током дана умерено облачно
Бета пре 5 сатијош 3 повезане

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Казна за пешака: 40.000 динара Стручњаци упозоравају где и како највише гину: "Остварите контакт 'очи у очи" и овако се облачите"
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио да Европа мора бити спремна на руске нападе
Данас пре 8 сатијош 1 повезана