Povezane vesti

"Kada udarite na Ameriku, mi udaramo jače": Tramp odložio primenu carina na 90 dana svima osim Kini: Na kinesku robu povećao…

"Kada udarite na Ameriku, mi udaramo jače": Tramp odložio primenu carina na 90 dana svima osim Kini: Na kinesku robu povećao…

Blic 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp najavio je potpunu pauzu svih "recipročnih" carina koje su stupile na snagu, sa izuzetkom Kine kojoj će carine biti povećane sa 104 na 125 odsto. - Na osnovu nepoštovanja Kine prema globalnim tržištima, ovim povećavam… »

Blic 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp najavio je potpunu pauzu svih "recipročnih" carina koje su stupile na snagu, sa izuzetkom Kine kojoj će carine biti povećane sa 104 na 125 odsto. - Na osnovu nepoštovanja Kine prema globalnim tržištima, ovim povećavam… »
Novi obrt Tramp smanjio carine i Srbija na spisku zemalja koje će osetiti promene Evo koliko će sada iznositi

Novi obrt Tramp smanjio carine i Srbija na spisku zemalja koje će osetiti promene Evo koliko će sada iznositi

Dnevnik 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp smanjio je carine na 10 odsto svim zemljama osim Kine, objavio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social. Tramp je, objavljujući da je Kini povećao carine na 125 odsto, u objavi napisao i da se povodom uvođenja tarifa… »
Trampova objava lansirala berze u nebesa: Posle odluke o carinama akcije porasle za 3,5 biliona dolara

Trampova objava lansirala berze u nebesa: Posle odluke o carinama akcije porasle za 3,5 biliona dolara

Telegraf 09.04.2025
Odluka predsednika SAD Donalda Trampa da, uz povećanje carina Kini na 125 odsto, zemljama koje su ušle u pregovore o tarifama iste pauzita i smanji na 10 odsto, dovela je do neverotatnog skoka berzi. Vrednost akcija je brzinski porasla za 3,5 biliona… »
Tramp smanjio carine i Srbiji

Tramp smanjio carine i Srbiji

Telegraf 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramo smanjio je carine na 10 odsto svim zemljama osim Kine, objavio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social. Tramp je, objavljujući da je Kini povećao carine na 125 odsto, u objavi napisao i da se povodom uvođenja tarifa… »
Da li zna šta radi: Tramp "poludeo" sa carinama - za 75 zemalja pauzirao, a Kini digao na čak 125%!

Da li zna šta radi: Tramp "poludeo" sa carinama - za 75 zemalja pauzirao, a Kini digao na čak 125%!

Pravda 09.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da je odobrio da se odluka o carinama na uvoz iz 75 zemalja odloži za 90 dana. Istovremeno, odlučio je da se carina na uvoz iz Kine poveća na 125 odsto. Američki predsednik Donald Tramp je na društvenoj mreži Trut… »
Tramp pauzirao primenu recipročnih mera na 90 dana, carine smanjene i Srbiji, Kini podigao tarife na 125 odsto

Tramp pauzirao primenu recipročnih mera na 90 dana, carine smanjene i Srbiji, Kini podigao tarife na 125 odsto

Euronews 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp je na društvenoj mreži Trut objavio da je odobrio odlaganje stupanja na snagu odluke o recipročnim carinama za više od 75 zemalja. Istovremeno, naveo je da se to ne odnosi na Kinu dodavši da su carine na uvoz iz te zemlje… »
Srbija dobila smanjene carine: Evo šta znači nova odluka Donalda Trampa

Srbija dobila smanjene carine: Evo šta znači nova odluka Donalda Trampa

Mondo 09.04.2025
Donald Tramp je doneo odluku da se odloži primena carinskih mera na 90 dana, dok je Kini povećao carinu. Srbija je na listi zemalja kojoj su ovom odlukom smanjene carine. Američki predsednik Donald Tramp saopštio je novu odluku njegove administracije o… »
Tramp digao carine Kini na 125 odsto

Tramp digao carine Kini na 125 odsto

Vreme 09.04.2025
Tramp je u objavi na mreži Truth Social naveo i da je „oglasio pauzu od 90 dana“ za druge zemlje, uz navode da je reč o više od 75 nacija koje su posegnule za pregovorima. Američki predsednik Donald Tramp dodatno je zaoštrio trgovinski rat sa Kinom jer… »
Kini uvećane carine, ostalima pauzirane na 90 dana: Žestoko obraćanje Donalda Trampa

Kini uvećane carine, ostalima pauzirane na 90 dana: Žestoko obraćanje Donalda Trampa

Mondo 09.04.2025
Donald Tramp se ponovo oglasio o carinskim merama. Kini se carina uvećava na čak 125 odsto. Drugim državama su mere odložene na 90 dana. Američki predsednik Donald Tramp ponovo se oglasio na svojoj društvenoj mreži "Truth social" o carinskim merama koje… »
SAD povećale carine Kini na 125 odsto: Tramp se oglasio i dao žestoko objašnjenje

SAD povećale carine Kini na 125 odsto: Tramp se oglasio i dao žestoko objašnjenje

Telegraf 09.04.2025
SAD su povećale carine Kini na 125 ofsto, objavio je američki predsednik Donald Tramp. Tramp je na društvenoj mreži Truth Social objavio najnovije povećanje i objašnjenje za ovu odluku: "Na osnovu nepoštovanja koje je Kina pokazala prema svetskim… »
Budite COOL! Tramp pozvao Amerikance da ostanu mirni: Sve će ispasti dobro, Amerika će biti veća nego ikada ranije!

Budite COOL! Tramp pozvao Amerikance da ostanu mirni: Sve će ispasti dobro, Amerika će biti veća nego ikada ranije!

Kurir 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp još jednom se oglasio na svojoj Truth Social mreži. U novom postu pozvao je Amerikance da ostanu mirni. "BUDITE COOL! Sve će ispasti dobro. Sjedinjene Države će biti veće i bolje nego ikada ranije!" napisao je. „Ovo je… »
Kina turistima koji putuju u SAD izdala upozorenje o riziku zbog "pogoršanih ekonomsko-trgovinskih odnosa dve zemlje"

Kina turistima koji putuju u SAD izdala upozorenje o riziku zbog "pogoršanih ekonomsko-trgovinskih odnosa dve zemlje"

Euronews 09.04.2025
Kina je danas izdala upozorenje o riziku za kineske turiste koji putuju u Sjedinjene Američke Države, saopštilo je Ministarstvo kulture i turizma. To ministarstvo je savetovalo kineskim turistima da procene rizike putovanja u SAD i putuju uz oprez. Kao… »
Kina izdala upozorenje o riziku za turiste koji putuju u SAD: "Budite oprezni"

Kina izdala upozorenje o riziku za turiste koji putuju u SAD: "Budite oprezni"

Blic 09.04.2025
Kina je danas izdala upozorenje o riziku za kineske turiste koji putuju u Sjedinjene Američke Države, saopštilo je Ministarstvo kulture i turizma. To ministarstvo je savetovalo kineskim turistima da procene rizike putovanja u SAD i putuju uz oprez. Kao… »
Kina izdala upozorenje o riziku za turiste koji putuju u SAD

Kina izdala upozorenje o riziku za turiste koji putuju u SAD

NIN 09.04.2025
Počeo i da se zeza? Tramp savetuje svetske kompanije kako da izbegnu njegove CARINE: Evo šta je PONUDIO

Počeo i da se zeza? Tramp savetuje svetske kompanije kako da izbegnu njegove CARINE: Evo šta je PONUDIO

Telegraf 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp danas je pozvao kompanije da se premeste u Sjedinjene Američke Države, čime bi izbegle carine i odlaganja poslovanja zbog zabrinutosti u vezi sa životnom sredinom. ''Ovo je odličan trenutak da u SAD premestite svoju… »
Tramp pozvao kompanije da se premeste u SAD i tako izbegnu carine

RTV 09.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp danas je pozvao kompanije da se premeste u Sjedinjene Američke Države, čime bi izbegle carine i odlaganja poslovanja zbog zabrinutosti u vezi sa životnom sredinom. ''Ovo je odličan trenutak da u SAD premestite… »

Vesti online 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp danas je pozvao kompanije da se premeste u Sjedinjene Američke Države, čime bi izbegle carine i odlaganja poslovanja zbog zabrinutosti u vezi sa životnom sredinom. – Ovo je odličan trenutak da u SAD premestite svoju… »
"Zovu me, ljube mi d*pe, umiru od želje da se dogovore" Šok snimak Trampa, hvali se brojem zemalja koje ga mole za manje…

"Zovu me, ljube mi d*pe, umiru od želje da se dogovore" Šok snimak Trampa, hvali se brojem zemalja koje ga mole za manje…

Kurir 09.04.2025
Američke vlasti su, u skladu sa dekretom koji je prošle nedelje potpisao predsednik Donald Tramp, danas uvele carinske mere na proizvode iz nekoliko desetina zemalja. Nekoliko sati pre nego što je novi paket carina stupio na snagu, Tramp se obratio se… »
Tramp: Zovu me iz celog sveta i mole za dogovor, ali znam šta radim sa carinama

Tramp: Zovu me iz celog sveta i mole za dogovor, ali znam šta radim sa carinama

Telegraf 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da zna šta radi kada uvodi visoke carine zemljama širom sveta nakon što je izazvao kritike i zabrinutost širom sveta zbog takvih poteza. Tramp je na večeri Nacionalnog republikanskog kongresnog komiteta u… »
VIDEO Tramp šokirao izjavom: „Zovu me, ljube mi gu*icu – umiru od želje da se dogovore oko carina“

VIDEO Tramp šokirao izjavom: „Zovu me, ljube mi gu*icu – umiru od želje da se dogovore oko carina“

Nova 09.04.2025
Predsednik SAD Donald Trump hvalio se u utorak uveče da su svetski čelnici u panici zbog njegovih enormnih globalnih carina. “Ove zemlje me zovu, ljube mi gu*icu. Umiru od želje da se dogovore”, poručio je Tramp tokom svog obraćanja Nacionalnom… »
Tramp: Zovu me, ljube mi gu*icu – umiru od želje da se dogovore (VIDEO)

Tramp: Zovu me, ljube mi gu*icu – umiru od želje da se dogovore (VIDEO)

N1 Info 09.04.2025
Predsednik SAD Donald Trump hvalio se u utorak uveče da su svetski čelnici u panici zbog njegovih enormnih globalnih carina. “Ove zemlje me zovu, ljube mi gu*icu. Umiru od želje da se dogovore”, poručio je Tramp tokom svog obraćanja Nacionalnom… »
"Zovu me, ljube me u du*e", moljakaju": Tramp šokirao svet zbog priče o broju i carinama (Video)

"Zovu me, ljube me u du*e", moljakaju": Tramp šokirao svet zbog priče o broju i carinama (Video)

Mondo 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp otkrio je da ga non-stop zovu otkako je uveo carine brojnim zemljama. Nekoliko sati pre nego što je novi tarifni paket stupio na snagu, američki predsednik Donald Tramp obratio se Nacionalnom republikanskom kongresnom… »
"Zovu me iz celog sveta, ljube u du** i mole za dogovor!" Tramp likuje: Znam šta radim kada uvodim carine

"Zovu me iz celog sveta, ljube u du** i mole za dogovor!" Tramp likuje: Znam šta radim kada uvodim carine

Blic 09.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da zna šta radi kada uvodi visoke carine zemljama širom sveta nakon što je izazvao kritike i zabrinutost širom sveta zbog takvih poteza. Tramp je na večeri Nacionalnog republikanskog kongresnog komiteta u… »
Ovo još nijedan predsednik nije izgovorio: Tramp brutalno ponizio ostatak sveta pre novog paketa carina!

Ovo još nijedan predsednik nije izgovorio: Tramp brutalno ponizio ostatak sveta pre novog paketa carina!

Telegraf 09.04.2025
Neki republikanci protiv Trampa? Nekoliko sati pre nego što je novi paket carina stupio na snagu, američki predsednik Donald Tramp obratio se Nacionalnom republikanskom kongresnom odboru. Hvalio se brojem zemalja koje su ga kontaktirale pokušavajući da… »

Vesti dana »