Povezane vesti
"Oteli su mi pesmu i dali je ceci"! Vesna Zmijanac otkrila da je ovaj hit prva snimila, a evo koje obećanje joj je dao Oliver…
Kurir 09.04.2025
Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je da je svojevremeno u duetu sa Oliverom Mandićem otpevala pesmu "Zlato, srećan put", koja je na kraju završila kod Svetlane Cece Ražnatović. Vesna je istakla da joj je Mandić obećao da će njihova verzija ipak ugledati… »
"Oteli su mi pesmu i dali Ceci, Oliver Mandić mi je obećao": Vesna Zmijanac otkrila tajnu dugu 30 godina
Mondo 09.04.2025
Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je da je svojevremeno u duetu sa Oliverom Mandićem otpevala pesmu koja je postala veliki hit, ali u duetu sa Cecom. Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je da je svojevremeno u duetu sa Oliverom Mandićem otpevala pesmu "Zlato… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 3 satajoš 79 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 5 satijoš 28 povezanih

Zvezdina pesma puštena sa razglasa u Humskoj, Partizan najavio tužbu
RTS pre 8 minutajoš 31 povezana

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 53 povezane