Повезане вести
"Ану севић гледам као сестру!" Дарко Лазић не престаје да шокира, открио зашто је Каћа прошла кроз пакао, а ево шта је пожелео…
Курир 09.04.2025
Дарко Лазић већ седам месеци је на лечењу од порока, а резултати су већ видљиви. Фолкер је искрено говорио о својој борби, а како каже, на лечење је отишао највише због своје породице. Дарко истиче да га је срамота какав је… »
Ана Севић све признала, жели да избрише сећање на ту ноћ: Дарко Лазић приредио језив сценарио
Свет & Скандал 09.04.2025
Одлука Дарка Лазића све изненадила Гостујући у емисији „Амиџи шоу“, певач отворено је говорио о великим променама које уводи у свој живот, осврнувши се на турбулентне године иза себе. Одлука Дарка Лазића сада је коначна. У… »
„Циљ ми је да до 40. не окусим алкохол“: Дарко Лазић због порока седам месеци био на блокаторима
Нова 09.04.2025
Певач Дарко Лазић током гостовања у једној емисији испричао је како је већ месецима на лечењу од порока. Дарко Лазић је нагласио како му је циљ у ствари да „до 40. године не окуси ни кап алкохола“. Отворивши душу испричао је… »
Шта су блокатори за алкохол? Објашњавамо, Дарко није одговорио Амиџићу на ово питање
Мондо 09.04.2025
Дарко Лазић је проговорио о лечењу зависности од алкохола и открио да је месецима под блокаторима. Прочитајте шта то значи. Сви смо сведоци бурног живота Дарка Лазића. У емисији Огњена Амиџића, и сам је признао да је одувек… »
"Потражио сам стручну помоћ, седам месеци сам под блокаторима": Дарко Лазић о борби са пороцима: "Запоставио сам породицу због…
Блиц 08.04.2025
Фолкер Дарко Лазић већ седам месеци је на лечењу од порока, а резултати су већ видљиви. Наиме, певач је редовно примао блокаторе уз помоћ којих је регенерисао свој организам и потпуно је искључио све пороке из употребе. Дарко… »
Вести дана »
"Разбили главу, сломили зуб, гађали их пикавцима": Студенти описали како су СНС активисти напали њихове колеге
Н1 Инфо пре 20 минутајош 33 повезане
(Фото) Протест против изградње акваријума на Ушћу: Окупљени срушили ограду, директор фирме тврди да је све легално
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 16 повезаних
Протести широм Србије вечерас због насиља у Новом Саду: Где су све најављена окупљања?
Данас пре 25 минутајош 45 повезаних
Произвођачи млека у Србији напустили састанак са министром без договора, настављају блокаду путева
Бета пре 1 сатјош 58 повезаних
„Разбили главу, сломили зуб, гађали их пикавцима“: Студенти описали како су СНС активисти напали њихове колеге
Данас пре 5 минутајош 30 повезаних