Povezane vesti

"Anu sević gledam kao sestru!" Darko Lazić ne prestaje da šokira, otkrio zašto je Kaća prošla kroz pakao, a evo šta je poželeo…

"Anu sević gledam kao sestru!" Darko Lazić ne prestaje da šokira, otkrio zašto je Kaća prošla kroz pakao, a evo šta je poželeo…

Kurir 09.04.2025
Darko Lazić već sedam meseci je na lečenju od poroka, a rezultati su već vidljivi. Folker je iskreno govorio o svojoj borbi, a kako kaže, na lečenje je otišao najviše zbog svoje porodice. Darko ističe da ga je sramota kakav je bio ranije, a da je sada… »
Ana Sević sve priznala, želi da izbriše sećanje na tu noć: Darko Lazić priredio jeziv scenario

Ana Sević sve priznala, želi da izbriše sećanje na tu noć: Darko Lazić priredio jeziv scenario

Svet & Skandal 09.04.2025
Odluka Darka Lazića sve iznenadila Gostujući u emisiji „Amidži šou“, pevač otvoreno je govorio o velikim promenama koje uvodi u svoj život, osvrnuvši se na turbulentne godine iza sebe. Odluka Darka Lazića sada je konačna. U razgovoru sa Ognjenom… »
„Cilj mi je da do 40. ne okusim alkohol“: Darko Lazić zbog poroka sedam meseci bio na blokatorima

„Cilj mi je da do 40. ne okusim alkohol“: Darko Lazić zbog poroka sedam meseci bio na blokatorima

Nova 09.04.2025
Pevač Darko Lazić tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričao je kako je već mesecima na lečenju od poroka. Darko Lazić je naglasio kako mu je cilj u stvari da „do 40. godine ne okusi ni kap alkohola“. Otvorivši dušu ispričao je kako je do toga došlo, a… »
Šta su blokatori za alkohol? Objašnjavamo, Darko nije odgovorio Amidžiću na ovo pitanje

Šta su blokatori za alkohol? Objašnjavamo, Darko nije odgovorio Amidžiću na ovo pitanje

Mondo 09.04.2025
Darko Lazić je progovorio o lečenju zavisnosti od alkohola i otkrio da je mesecima pod blokatorima. Pročitajte šta to znači. Svi smo svedoci burnog života Darka Lazića. U emisiji Ognjena Amidžića, i sam je priznao da je oduvek važio za ličnost "koja ne… »
"Potražio sam stručnu pomoć, sedam meseci sam pod blokatorima": Darko Lazić o borbi sa porocima: "Zapostavio sam porodicu zbog…

"Potražio sam stručnu pomoć, sedam meseci sam pod blokatorima": Darko Lazić o borbi sa porocima: "Zapostavio sam porodicu zbog…

Blic 08.04.2025
Folker Darko Lazić već sedam meseci je na lečenju od poroka, a rezultati su već vidljivi. Naime, pevač je redovno primao blokatore uz pomoć kojih je regenerisao svoj organizam i potpuno je isključio sve poroke iz upotrebe. Darko je sada u emisiji kod… »

Vesti dana »