Повезане вести
"Ану севић гледам као сестру!" Дарко Лазић не престаје да шокира, открио зашто је Каћа прошла кроз пакао, а ево шта је пожелео…
Курир 09.04.2025
Дарко Лазић већ седам месеци је на лечењу од порока, а резултати су већ видљиви. Фолкер је искрено говорио о својој борби, а како каже, на лечење је отишао највише због своје породице. Дарко истиче да га је срамота какав је… »
Ана Севић све признала, жели да избрише сећање на ту ноћ: Дарко Лазић приредио језив сценарио
Свет & Скандал 09.04.2025
Одлука Дарка Лазића све изненадила Гостујући у емисији „Амиџи шоу“, певач отворено је говорио о великим променама које уводи у свој живот, осврнувши се на турбулентне године иза себе. Одлука Дарка Лазића сада је коначна. У… »
„Циљ ми је да до 40. не окусим алкохол“: Дарко Лазић због порока седам месеци био на блокаторима
Нова 09.04.2025
Певач Дарко Лазић током гостовања у једној емисији испричао је како је већ месецима на лечењу од порока. Дарко Лазић је нагласио како му је циљ у ствари да „до 40. године не окуси ни кап алкохола“. Отворивши душу испричао је… »
Шта су блокатори за алкохол? Објашњавамо, Дарко није одговорио Амиџићу на ово питање
Мондо 09.04.2025
Дарко Лазић је проговорио о лечењу зависности од алкохола и открио да је месецима под блокаторима. Прочитајте шта то значи. Сви смо сведоци бурног живота Дарка Лазића. У емисији Огњена Амиџића, и сам је признао да је одувек… »
"Потражио сам стручну помоћ, седам месеци сам под блокаторима": Дарко Лазић о борби са пороцима: "Запоставио сам породицу због…
Блиц 08.04.2025
Фолкер Дарко Лазић већ седам месеци је на лечењу од порока, а резултати су већ видљиви. Наиме, певач је редовно примао блокаторе уз помоћ којих је регенерисао свој организам и потпуно је искључио све пороке из употребе. Дарко… »
Вести дана »

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 17 повезаних

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 42 минутајош 17 повезаних

"Догодиће СЕ ЛОШЕ СТВАРИ" Трамп запретио азијској држави да хитно врати војну базу Американцима! (видео)
Курир пре 27 минутајош 11 повезаних

Петоро младих тешко повређено у судару код Београдског сајма, ватрогасци их извукли из аутомобила
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Украјински дронови гађали руске нафтне циљеве, Москва узвраћа и објављује напредак на фронту
Еуроневс пре 47 минутајош 8 повезаних