Povezane vesti
Rajs: "Koliko sam samo puta pogodio živi zid ili šutirao preko gola..."
Sportske.net pre 23 dana
Svet priča o Deklanu Rajsu i sa razlogom. Englez je postigao dva spektakularna pogotka iz slobodnih udaraca u pobedi Arsenala nad Real Madridom rezultatom 3:0. On je postigao prva dva gola, iz slobodnjaka, a posebno je iznenadio kod prvog iz veoma teške… »
"Arsenalovi golovi iz slobodnjaka? Ništa posebno": Javio se Vesli Snajder, ceo svet mu se smeje zbog ovoga
Mondo pre 22 dana
Arsenal je u prvom meču četvrtfinalnog okršaja rezultatom 3:0 pregazio Real Madrid na svom terenu. Junak pobede "tobžija" bio je Deklan Rajs, ali Vesli Snajder ne misli da su Rajsovi golovi iz slobodnog udarca nešto posebno. Apsolutni heroj navijača… »
Arsenal ogolio probleme Reala – najskuplji napad na svetu delovao bespomoćno
Nova pre 23 dana
Fudbaleri Arsenala oduševili su fudbalski svet u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto su u Londonu deklasirali Real Madrid sa 3:0. „Kraljevski klub“ važio je za favorita u ovom meču, ali su se izabranici Mikela Artete odlično spremili, bili su… »
Rajs: Uzbuđen sam, srećan. Letim u nebo!
Sportski žurnal pre 23 dana
„Ovo će me pogoditi tek za neku godinu kad budem postao svestan posebnosti urađenog sinoć”. Svet poodavno nije svedočio atraktivnijim golovima iz slobodnog udarca nego Rajsovim u sinoćnjem četvrtfinalnom meču Lige šampiona u Londonu između… »
Najlepši ugao, Rajs u rašlje, Embape "kadar nevera"
Sportske.net pre 23 dana
I dalje se ne stišavaju strasti posle pobede Arsenala i majstorija Deklana Rajsa u pobedi nad Real Madridom. Englez je postigao dva spektakularna pogotka iz slobodnih udaraca, te je odveo Arsenal u predvorje polufinala Lige šampiona. Na društvenim… »
Anćeloti kritikovao ekipu, pridružio mu se i Kurtoa, a oštar i Belingem!
Sportske.net pre 23 dana
Real Madrid je doživeo jedan od najtežih poraza u modernoj istoriji. Arsenal je u utorak razbio Real rezultatom 3:0 i tako napravio veliki korak ka polufinalu Lige šampiona. Svi u Realu bili su nezadovoljni, a prvi među njima Karlo Anćeloti, koji je… »
Vesti dana »

"Evo ti sine moj novac za pivo..." Heroj Vladimir, koji je stradao pomagajući komšijama, ispraćen na večni počinak: Njegov otac prišao kovčegu i zapevao...
Kurir pre 48 minutajoš 26 povezanih

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 7 satijoš 56 povezanih