Povezane vesti

Naš pevač doživeo saobraćajnu nezgodu: Cobe zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, zadobio povrede kičme

Naš pevač doživeo saobraćajnu nezgodu: Cobe zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, zadobio povrede kičme

Blic 09.04.2025
Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi pamte po učešću u takmičenju "Zvezde Granda". Cobe je za domaće medije ispričao kako je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. - Bio sam u Berlinu, radio sam neku svadbu i sutradan sam trebao da se vratim u Požarevac… »
"Operisan sam da ne ostanem invalid": Oglasio se pevač nakon saobraćajne nesreće: "Bilo je kritično, ali sam počeo ponovo da…

"Operisan sam da ne ostanem invalid": Oglasio se pevač nakon saobraćajne nesreće: "Bilo je kritično, ali sam počeo ponovo da…

Blic 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe imao je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj, gde je pukom srećom izbegao najgori scenario. Kako je rekao Cobe, on je zaspao za volanom, a od te nesreće se i dan danas oporavlja. Do nemilog događaja došlo je tokom povratka sa… »
"Operisan sam da ne ostanem invalid" Oglasio se pevač nakon saobraćajne nesreće, zaspao za volanom, a probudio se u bolnici…

"Operisan sam da ne ostanem invalid" Oglasio se pevač nakon saobraćajne nesreće, zaspao za volanom, a probudio se u bolnici…

Kurir 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe imao je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj, gde je pukom srećom izbegao najgori scenario. Kako je rekao Cobe, on je zaspao za volanom, a od te nesreće se i dan danas oporavlja. Do nemilog događaja došlo je tokom povratka sa… »
Pevač Granda doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom, doživeo povredu glave i ničega se ne seća

Pevač Granda doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom, doživeo povredu glave i ničega se ne seća

Mondo 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj. Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj, iz… »
Pevač zadobio povrede u saobraćajnoj nesreći, zaspao za volanom: Probudio se u bolnici, saopštili mu da...

Pevač zadobio povrede u saobraćajnoj nesreći, zaspao za volanom: Probudio se u bolnici, saopštili mu da...

Telegraf 09.04.2025
Slobodan Batjarević Cobe proslavio se učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", ali se on u jeku popularnosti povukao sa scene. Cobe je za domaće medije ispričao kako je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. - Bio sam u Berlinu, radio sam neku svadbu i… »
Cobe doživeo tešku saobraćajku na autoputu Pevač zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, ima teške povrede, ničega se ne…

Cobe doživeo tešku saobraćajku na autoputu Pevač zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, ima teške povrede, ničega se ne…

Kurir 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u " Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj, iz koje je, kako kaže, izašao živ samo zahvaljujući Božijoj volji. Kako je otkrio u kasnijem oglašavaju, do nezgode je došlo… »

Vesti dana »

Danas je Božić po gregorijanskom kalendaru

Danas je Božić po gregorijanskom kalendaru

Beta pre 10 minutajoš 20 povezanih
Kakvo nas vreme čeka do kraja godine?

Kakvo nas vreme čeka do kraja godine?

Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Brigade u povlačenju

Brigade u povlačenju

Vesti online pre 19 minutajoš 10 povezanih