Povezane vesti
Naš pevač doživeo saobraćajnu nezgodu: Cobe zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, zadobio povrede kičme
Blic 09.04.2025
Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi pamte po učešću u takmičenju "Zvezde Granda". Cobe je za domaće medije ispričao kako je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. - Bio sam u Berlinu, radio sam neku svadbu i sutradan sam trebao da se vratim u Požarevac… »
"Operisan sam da ne ostanem invalid": Oglasio se pevač nakon saobraćajne nesreće: "Bilo je kritično, ali sam počeo ponovo da…
Blic 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe imao je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj, gde je pukom srećom izbegao najgori scenario. Kako je rekao Cobe, on je zaspao za volanom, a od te nesreće se i dan danas oporavlja. Do nemilog događaja došlo je tokom povratka sa… »
"Operisan sam da ne ostanem invalid" Oglasio se pevač nakon saobraćajne nesreće, zaspao za volanom, a probudio se u bolnici…
Kurir 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe imao je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj, gde je pukom srećom izbegao najgori scenario. Kako je rekao Cobe, on je zaspao za volanom, a od te nesreće se i dan danas oporavlja. Do nemilog događaja došlo je tokom povratka sa… »
Pevač Granda doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom, doživeo povredu glave i ničega se ne seća
Mondo 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj. Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj, iz… »
Pevač zadobio povrede u saobraćajnoj nesreći, zaspao za volanom: Probudio se u bolnici, saopštili mu da...
Telegraf 09.04.2025
Slobodan Batjarević Cobe proslavio se učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", ali se on u jeku popularnosti povukao sa scene. Cobe je za domaće medije ispričao kako je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. - Bio sam u Berlinu, radio sam neku svadbu i… »
Cobe doživeo tešku saobraćajku na autoputu Pevač zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, ima teške povrede, ničega se ne…
Kurir 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u " Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj, iz koje je, kako kaže, izašao živ samo zahvaljujući Božijoj volji. Kako je otkrio u kasnijem oglašavaju, do nezgode je došlo… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Otkrivena ruska špijunska grupa u južnoj Americi: Velika akcija u Argentini, evo šta je bio cilj!
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana