Povezane vesti
Naš pevač doživeo saobraćajnu nezgodu: Cobe zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, zadobio povrede kičme
Blic 09.04.2025
Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi pamte po učešću u takmičenju "Zvezde Granda". Cobe je za domaće medije ispričao kako je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. - Bio sam u Berlinu, radio sam neku svadbu i sutradan sam trebao da se vratim u Požarevac… »
Pevač zadobio povrede u saobraćajnoj nesreći, zaspao za volanom: Probudio se u bolnici, saopštili mu da...
Telegraf 09.04.2025
Slobodan Batjarević Cobe proslavio se učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", ali se on u jeku popularnosti povukao sa scene. Cobe je za domaće medije ispričao kako je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. - Bio sam u Berlinu, radio sam neku svadbu i… »
Cobe doživeo tešku saobraćajku na autoputu Pevač zaspao za volanom: Morao na hitnu operaciju, ima teške povrede, ničega se ne…
Kurir 09.04.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u " Zvezdama Granda" doživeo je stravičnu saobraćajku u Mađarskoj, iz koje je, kako kaže, izašao živ samo zahvaljujući Božijoj volji. Kako je otkrio u kasnijem oglašavaju, do nezgode je došlo… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 39 minutajoš 20 povezanih
Počelo puštanje državnih rezervi evrodizela: Potpisani prvi ugovori, evo šta to znači za gorivo na pumpama
Blic pre 34 minutajoš 9 povezanih
Dušan Tadić: Može Srbija dobro da igra protiv bilo kog rivala
Euronews pre 29 minutajoš 14 povezanih
Novi napadi na Ukrajinu: Pogođeni Kijev i Harkov, Rusija lansirala gotovo 170 dronova tokom noći
NIN pre 59 minutajoš 4 povezane