Povezane vesti

Horor preticanje u tunelu na Jelovici: Preko duple pune linije, snimak iz Crne Gore kruži regionom, životi ugroženi! (video)

Horor preticanje u tunelu na Jelovici: Preko duple pune linije, snimak iz Crne Gore kruži regionom, životi ugroženi! (video)

Dnevnik 09.04.2025
Danas je više vozila preteklo kolonu unutar tunela na Jelovici, ka Beranama, ugrožavajući živote svih učesnika u saobraćaju. Preticanje u tunelu je strogo zabranjeno i krajnje opasno! Jedna greška dovoljna je da se desi tragedija. "Saobraćajni propisi… »
Bahata vožnja, pretiče preko duple pune u tunelu na Jelovici! Strogo zabranjeno i krajnje opasno (Video)

Bahata vožnja, pretiče preko duple pune u tunelu na Jelovici! Strogo zabranjeno i krajnje opasno (Video)

Mondo 09.04.2025
Jedna greška je dovoljna da se desi tragedija. Preticanje u tunelu je strogo zabranjeno i krajnje opasno! Jedna greška dovoljna je da se desi tragedija. Podsećamo, i prethodnih dana zabeleženi su zastrašujući snimci bahate vožnje. "Saobraćajni propisi… »
Pretiče na duploj punoj u tunelu na jelovici: Horor snimak iz Crne Gore kruži regionom, životi ugroženi! "ne znam ko mi je…

Pretiče na duploj punoj u tunelu na jelovici: Horor snimak iz Crne Gore kruži regionom, životi ugroženi! "ne znam ko mi je…

Kurir 09.04.2025
Preticanje u tunelu je strogo zabranjeno i krajnje opasno! Jedna greška dovoljna je da se desi tragedija. Podsećamo, i prethodnih dana zabeleženi su zastrašujući snimci bahate vožnje. "Saobraćajni propisi nisu preporuka, to su pravila koja spašavaju… »

Vesti dana »