Povezane vesti

Sad su u prošlosti bile opljačkane Tramp: Znam šta radim kada uvodim carine, lideri me ljube u...

Sad su u prošlosti bile opljačkane Tramp: Znam šta radim kada uvodim carine, lideri me ljube u...

Dnevnik 09.04.2025
VAŠINGTON: Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da zna šta radi kada uvodi carine, kao i da ga zovu lideri iz celog sveta i mole za dogovor i sastanak "ljubeći ga u pozadinu". Tramp je na večeri Nacionalnog republikanskog… »
Tramp poručio američkoj javnosti: Budite bez brige kada su u pitanju carine

Tramp poručio američkoj javnosti: Budite bez brige kada su u pitanju carine

Vesti online 09.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poručio je američkoj javnosti da bude “bez brige” kada su u pitanju carine i da će Amerika biti bolja nego što je bila ikada ranije. “Bez brige. Sve će dobro proći. SAD će biti veće i bolje nego… »
Stara politika novog predsednika: Ambasador Amerike u UN-u ponovio da je krajnji cilj međusobno priznanje Srbije i Kosova

Stara politika novog predsednika: Ambasador Amerike u UN-u ponovio da je krajnji cilj međusobno priznanje Srbije i Kosova

Insajder 09.04.2025
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa je za svega nekoliko meseci uspela da izazove niz kratkih spojeva na međunarodnoj sceni, ali za sada, kada je u pitanju politika prema regionu, stvari teku po starom. Na sinoćnoj sednici Saveta… »
Antonijević: UNMIK i dalje ima svrhu, izveštaj Zijade objektivan

Antonijević: UNMIK i dalje ima svrhu, izveštaj Zijade objektivan

Danas 09.04.2025
Pravnik Milan Antonijević ocenio je za Kosovo onlajn da je Karolin Zijade, specijalna predstavnica generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, na sinoćnoj sednici Saveta bezbednosti UN, predstavila objektivan izveštaj o stanju na Kosovu u poslednjih šest… »

Vesti dana »