Povezane vesti
"Zvali smo usvojitelje, samo hoću da znam da je ona dobro" Pevačica pružila dom napuštenoj bebi, a onda su je uzeli i više je…
Kurir 09.04.2025
Pevačica i bivša učesnica rijalitija " Zadruga", Zorica Erić, jednom prilikom je otkrila da je kao srednjoškolka čuvala napuštenu bebu, te da je proganja što danas ne zna šta je sa devojčicom. Zorica je bebi pružila krov nad glavom i postala… »
"Zvali smo usvojitelje, samo hoću da znam da je ona dobro": Pevačica pružila dom napuštenoj bebi, a onda su je uzeli i više je…
Blic 09.04.2025
Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Zorica Erić, jednom prilikom je otkrila da je kao srednjoškolka čuvala napuštenu bebu, te da je proganja što danas ne zna šta je sa devojčicom. Zorica je bebi pružila krov nad glavom i postala hraniteljstka… »
Vesti dana »
"Verovatno prvo parlamentarni, pa predsednički izbori" Vučić na RTS: "Mi nećemo skoro postati članica EU, dobro smo razumeli poruku"
Blic pre 14 minutajoš 44 povezane
Vučić: Osnovna primedba iz EU je uvedite sankcije Rusiji i ukinite ruske medije – to nećemo
Sputnik pre 14 minutajoš 26 povezanih
Borko Stefanović iz Strazbura: Rezolucija Evropskog parlamenta veoma negativna poruka vlastima u Srbiji (VIDEO)
Insajder pre 29 minutajoš 21 povezana
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 2 satajoš 48 povezanih
Cene nafte skočile nakon Trampove izjave o kraju prekida vatre s Iranom
Nova pre 6 satijoš 36 povezanih