Povezane vesti

Đoković „izdao sebe“, doneo odluku koja mu je promenila karijeru – omraženi guru nikad iskrenije pričao o najtežem periodu…

Đoković „izdao sebe“, doneo odluku koja mu je promenila karijeru – omraženi guru nikad iskrenije pričao o najtežem periodu…

Nova 09.04.2025
Pepe Imaz, nekadašnji saradnik Novaka Đokovića, otvorio je dušu o teškim trenucima u životu i karijeri koji su povezani sa srpskim teniserom. Imaz i Novak su se upoznali preko Marka Đokovića, a prethodna poveznica bio je Karlos Gomez Erera, koji je i… »
Bio omražen u Srbiji zbog Novaka, sad otvorio dušu i otkrio detalje: „Mora da je pomislio da sam lud, imao je fizički problem…“…

Bio omražen u Srbiji zbog Novaka, sad otvorio dušu i otkrio detalje: „Mora da je pomislio da sam lud, imao je fizički problem…“…

Nova 09.04.2025
Pepe Imaz, nekadašnji član tima Novaka Đokovića, prisetio se saradnje sa najboljim teniserom svih vremena, zbog koje je bio omražen u Srbiji. Španac je dugo bio deo Novakovog tima, a njihov odnos bio je predmet brojnih spekulacija. Za mnoge je Imaz ostao… »
Pepe Imaz otvorio dušu: Novak u bolu, pitao sam da ga zagrlim…

Pepe Imaz otvorio dušu: Novak u bolu, pitao sam da ga zagrlim…

Sport klub 09.04.2025
Pepe Imaz je ime koje je dobro poznato svim ljubiteljima tenisa u svetu, pogotovo u Srbiji, pošto je Španac dve godine bio deo tima Novaka Đokovića, a njihov odnos bio je predmet brojnih spekulacija. U velikom intervjuu za Jot Down magazin, Imaz je… »

Vesti dana »