Povezane vesti
Desingerica hitno hospitalizovan! Zbog velikog problema sa zdravljem jedva govori, nastupi pod znakom pitanja!
Kurir 09.04.2025
Dragomir Despić Desingerica završio je u bolnici zbog zdravstvenih tegoba. Reper, koji privlači veliku pažnju svojim kontroverznim ponašanjem, trenutno je pod terapijom i prima injekcije. Kako je i sam otkrio, on trenutno ima gnojnu anginu od koje se… »
Desingerica završio u bolnici: Zbog zdravstvenog problema jedva govori: "Primam injekcije"
Blic 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Naime, Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. - Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice - rekao je… »
Desingerica završio u bolnici
B92 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. "Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice", rekao je reper… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 32 minutajoš 125 povezanih

Vučić o nasilju na protestima: Bio bih naivan ukoliko ne bih rekao da je to izazvano spolja
Euronews pre 16 minutajoš 54 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 23 povezane

Prerađivačka industrija dominira, RZS: Promet u industriji u junu veći za 8,3 odsto nego u junu prošle godine
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih

Rusija traži teritorijalne ustupke u Donjecku na samitu sa SAD na Aljasci
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 120 povezanih