Povezane vesti
Desingerica hitno hospitalizovan! Zbog velikog problema sa zdravljem jedva govori, nastupi pod znakom pitanja!
Kurir 09.04.2025
Dragomir Despić Desingerica završio je u bolnici zbog zdravstvenih tegoba. Reper, koji privlači veliku pažnju svojim kontroverznim ponašanjem, trenutno je pod terapijom i prima injekcije. Kako je i sam otkrio, on trenutno ima gnojnu anginu od koje se… »
Desingerica završio u bolnici: Zbog zdravstvenog problema jedva govori: "Primam injekcije"
Blic 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Naime, Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. - Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice - rekao je… »
Desingerica završio u bolnici
B92 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. "Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice", rekao je reper… »
Vesti dana »

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Masovni marš podrške Palestini u Amsterdamu: Stotine hiljada u crvenom
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Lekorni imenovao 18 ministara: Najavio nove mere za jednu grupu građana
Blic pre 8 satijoš 1 povezana