Povezane vesti
Desingerica hitno hospitalizovan! Zbog velikog problema sa zdravljem jedva govori, nastupi pod znakom pitanja!
Kurir 09.04.2025
Dragomir Despić Desingerica završio je u bolnici zbog zdravstvenih tegoba. Reper, koji privlači veliku pažnju svojim kontroverznim ponašanjem, trenutno je pod terapijom i prima injekcije. Kako je i sam otkrio, on trenutno ima gnojnu anginu od koje se… »
Desingerica završio u bolnici: Zbog zdravstvenog problema jedva govori: "Primam injekcije"
Blic 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Naime, Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. - Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice - rekao je… »
Desingerica završio u bolnici
B92 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. "Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice", rekao je reper… »
Vesti dana »

Leto se ipak vraća: U Srbiji se od ovog datuma očekuju 30+ temperature (GRAFIKON)
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Intenzivan vikend za kragujevačku Hitnu pomoć: Najčešći problemi visok pritisak i temperature
iKragujevac pre 13 minutajoš 12 povezanih

Miloradović: Na paradi prikazujemo nova vozila, PVO sistem i modernizovanu rečnu flotu
RTV pre 43 minutajoš 9 povezanih

Jak zemljotres pogodio Grčku: Potres od 4,1 stepena po Rihteru, evo gde je bio epicentar
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih