Povezane vesti

Desingerica hitno hospitalizovan! Zbog velikog problema sa zdravljem jedva govori, nastupi pod znakom pitanja!

Desingerica hitno hospitalizovan! Zbog velikog problema sa zdravljem jedva govori, nastupi pod znakom pitanja!

Kurir 09.04.2025
Dragomir Despić Desingerica završio je u bolnici zbog zdravstvenih tegoba. Reper, koji privlači veliku pažnju svojim kontroverznim ponašanjem, trenutno je pod terapijom i prima injekcije. Kako je i sam otkrio, on trenutno ima gnojnu anginu od koje se… »
Desingerica završio u bolnici: Zbog zdravstvenog problema jedva govori: "Primam injekcije"

Desingerica završio u bolnici: Zbog zdravstvenog problema jedva govori: "Primam injekcije"

Blic 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Naime, Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. - Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice - rekao je… »
Desingerica završio u bolnici

Desingerica završio u bolnici

B92 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. "Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice", rekao je reper… »

Vesti dana »