Povezane vesti
Desingerica hitno hospitalizovan! Zbog velikog problema sa zdravljem jedva govori, nastupi pod znakom pitanja!
Kurir 09.04.2025
Dragomir Despić Desingerica završio je u bolnici zbog zdravstvenih tegoba. Reper, koji privlači veliku pažnju svojim kontroverznim ponašanjem, trenutno je pod terapijom i prima injekcije. Kako je i sam otkrio, on trenutno ima gnojnu anginu od koje se… »
Desingerica završio u bolnici: Zbog zdravstvenog problema jedva govori: "Primam injekcije"
Blic 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Naime, Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. - Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice - rekao je… »
Desingerica završio u bolnici
B92 09.04.2025
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Desingerica je otkrio da ima gnojnu anginu zbog čega prima injekcije. "Lečim se, bolestan sam i primam injekcije. Sad se parkiram ovde kod bolnice", rekao je reper… »
Vesti dana »
Uroš Medić o nokautu, narednom rivalu, napadu na UFC pojas, pesmi Vidovdan: "To je naša druga himna"
Telegraf pre 5 satijoš 87 povezanih
Tela u lokvi krvi, sveska i šest jezivih reči "Blic" otkriva: U stanu brata i sestre na Bežaniji nađena ova poruka: Ubio je mačetom, pa sebi prerezao vrat (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 24 povezane
Požari širom Srbije: Gori kod Kule, Šabac u dimu, pogledajte šta je izgorelo (video, foto)
Dnevnik pre 8 satijoš 32 povezane
I večernjom komemorativnom šetnjom i polaganjem cveća obeležen 21 mesec od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom
NoviSad.com pre 6 satijoš 21 povezana
U 16h najtoplije u Somboru - 38 stepeni, najsvežije na Kopaoniku - 21 stepen
Insajder pre 11 satijoš 36 povezanih