Povezane vesti
"Svi me jašu" Marija Kulić zagrmela zbog porodice: Prekipelo joj pa poručila: Od danas drugi list! Na ivici nerava
Kurir pre 21 dana
Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić kaže da se prezasitila svega i da više ne može da isprati životnu rutinu koju je do sada praktikovala. Kako kaže Marija, od porodičnih obaveza, brige o suprugu Siniši i ćerkama, potpun je zapostavila sebe. -… »
"Siniša i ćerke me urnišu, okrećem drugi list": Marija Kulić na ivici nerava, osula paljbu po porodici: "Sve je na meni"
Blic pre 21 dana
Bivša rijeliti učesnica Marija Kulić kaže da se prezasitila svega i da više ne može da isprati životnu rutinu koju je do ada praktikovala. Kako kaže Marija, od porodičnih obaveza, brige o suprugu Siniši i ćerkama, potpun je zapostavila sebe. -… »
Vesti dana »

Međak: Ton izjava Marte Kos tokom posete Srbiji ukazuje da poskupljuje podrška EU Vučiću
Beta pre 3 satajoš 61 povezana

Četiri osobe nastradale na farmi svinja kod Topole: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu
Nedeljnik pre 53 minutajoš 30 povezanih

Eps ostvario dobit veću od planirane! Prvo tromesečje završeno sa 10,8 milijardi evra zarade
Kurir pre 41 minutajoš 58 povezanih