Povezane vesti

"Ne moraju nikoga da jure, ja sam taj": Vučić o 6. studentskom zahtevu i prelaznoj vladi: "i na tarabi svašta piše, pa se niko…

"Ne moraju nikoga da jure, ja sam taj": Vučić o 6. studentskom zahtevu i prelaznoj vladi: "i na tarabi svašta piše, pa se niko…

Blic 09.04.2025
I na tarabi svašta piše, pa se niko ne zaleće. To šta bih ja voleo i kako bih ja voleo da imam odnose sa Amerikom i s ovim i s onim, pa mi nešto ne ide, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Pariza. Vučić je na ovaj način prokomentarisao… »
Macron posle susreta s Vučićem: Verujem da Srbije može ponovo da pronađe put dijaloga

Macron posle susreta s Vučićem: Verujem da Srbije može ponovo da pronađe put dijaloga

Slobodna Evropa 09.04.2025
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) izjavio je u sredu posle razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da "veruje u sposobnost Srbije da ponovo pronađe put dijaloga" i da se nada da će buduća vlada "odlučno nastaviti očekivane… »
Vučić: Moja je volja bila da uđem u sobu intenzivne nege

Vučić: Moja je volja bila da uđem u sobu intenzivne nege

Vreme 09.04.2025
„Ja sam taj ponosni Aleksandar Vučić koji je učestvovao i čija je ideja bila da obnovimo Klinički centar i uložimo ogroman novac“, rekao je Vučić objašnjavajući zašto je neovlašćeno ušao u u sobu intenzivne nege u kojoj su bili smešteni povređeni… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar

Vučić o šestom zahtevu studenata: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar

Danas 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti… »
Vučić: Šesti zahtev je rešen - ja sam taj

RTV 09.04.2025
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom šestog zahteva studenata kojim traže da se utvrdi ko je odgovoran za posetu i boravak novinarskih ekipa u Kliničkom centru povređenima u požaru u Severnoj Makedoniji da su rešili šesti… »

Beta 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti… »
Vučić: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao na intenzivnu – šesti zahtev ispunjen

Vučić: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao na intenzivnu – šesti zahtev ispunjen

N1 Info 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti zahtev… »
Vučić i Makron: Svet ulazi u doba nesigurnosti – šta to znači za Srbiju?

Vučić i Makron: Svet ulazi u doba nesigurnosti – šta to znači za Srbiju?

RTK 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa francuskim predsednikom Emanulom Makronom razgovarao o svemu, a da su zajednički zaključili da svet ulazi u nemirno doba i vreme opšte nesigurnosti koje će dugo trajati. On je na pitanje… »

NIN 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom šestog zahteva studenata kojim traže da se utvrdi ko je odgovoran za posetu i boravak novinarskih ekipa u Kliničkom centru povređenima u požaru u Severnoj Makedoniji da su rešili šesti zahtev i… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: Sam sam ušao u Klinički centar

Vučić o šestom zahtevu studenata: Sam sam ušao u Klinički centar

Novi magazin 09.04.2025
Vučić o šestom zahtevu studenata: "Niko nije hteo da me pusti, to je bila moja volja"

Vučić o šestom zahtevu studenata: "Niko nije hteo da me pusti, to je bila moja volja"

Mondo 09.04.2025
Studenti u blokadi traže odgovornost zbog ulaska fizičkih lica i novinara na odeljenej intenzivne nege, gde su bili smešteni povređeni u požaru u Kočanima. Studenti u blokadi su nedavno izneli šesti zahtev, kojim traže "odgovornost zbog neovlašćenog… »

Radio sto plus 09.04.2025
Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti zahtev, kojim traže odgovornost zbog neovlašćenog ulaska fizičkih lica i novinara u jedinicu intenzivne nege Univerzitetskog kliničkog centra Srbije (UKCS), gde su bili… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: „Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar. A prelazna vlada? To neka okače…

Vučić o šestom zahtevu studenata: „Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar. A prelazna vlada? To neka okače…

Nova 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severno-makedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti… »
Vučić: Očekujem da će Francuska učestvovati na Ekspu

Vučić: Očekujem da će Francuska učestvovati na Ekspu

Radio sto plus 09.04.2025
“Razgovarali smo o brojnim pitanjima o evropskoj budućnosti Srbije i molio sam Francusku da učestvuje na Ekspu 2027. godine, mislim da ćemo dobiti pozitivan odgovor”, rekao je Vučić. Izjavio je da je s Makronom razgovarao i o bilateralnoj saradnji, i… »

Vesti dana »