Povezane vesti
"Ne moraju nikoga da jure, ja sam taj": Vučić o 6. studentskom zahtevu i prelaznoj vladi: "i na tarabi svašta piše, pa se niko…
Blic 09.04.2025
I na tarabi svašta piše, pa se niko ne zaleće. To šta bih ja voleo i kako bih ja voleo da imam odnose sa Amerikom i s ovim i s onim, pa mi nešto ne ide, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Pariza. Vučić je na ovaj način prokomentarisao… »
Macron posle susreta s Vučićem: Verujem da Srbije može ponovo da pronađe put dijaloga
Slobodna Evropa 09.04.2025
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) izjavio je u sredu posle razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da "veruje u sposobnost Srbije da ponovo pronađe put dijaloga" i da se nada da će buduća vlada "odlučno nastaviti očekivane… »
Vučić: Moja je volja bila da uđem u sobu intenzivne nege
Vreme 09.04.2025
„Ja sam taj ponosni Aleksandar Vučić koji je učestvovao i čija je ideja bila da obnovimo Klinički centar i uložimo ogroman novac“, rekao je Vučić objašnjavajući zašto je neovlašćeno ušao u u sobu intenzivne nege u kojoj su bili smešteni povređeni… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar
Danas 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti… »
Vučić: Šesti zahtev je rešen - ja sam taj
RTV 09.04.2025
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom šestog zahteva studenata kojim traže da se utvrdi ko je odgovoran za posetu i boravak novinarskih ekipa u Kliničkom centru povređenima u požaru u Severnoj Makedoniji da su rešili šesti… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar
Beta 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti… »
Vučić: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao na intenzivnu – šesti zahtev ispunjen
N1 Info 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti zahtev… »
Vučić i Makron: Svet ulazi u doba nesigurnosti – šta to znači za Srbiju?
RTK 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa francuskim predsednikom Emanulom Makronom razgovarao o svemu, a da su zajednički zaključili da svet ulazi u nemirno doba i vreme opšte nesigurnosti koje će dugo trajati. On je na pitanje… »
Vučić: Šesti zahtev je rešen - ja sam taj
NIN 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom šestog zahteva studenata kojim traže da se utvrdi ko je odgovoran za posetu i boravak novinarskih ekipa u Kliničkom centru povređenima u požaru u Severnoj Makedoniji da su rešili šesti zahtev i… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: Sam sam ušao u Klinički centar
Novi magazin 09.04.2025
Vučić o šestom zahtevu studenata: "Niko nije hteo da me pusti, to je bila moja volja"
Mondo 09.04.2025
Studenti u blokadi traže odgovornost zbog ulaska fizičkih lica i novinara na odeljenej intenzivne nege, gde su bili smešteni povređeni u požaru u Kočanima. Studenti u blokadi su nedavno izneli šesti zahtev, kojim traže "odgovornost zbog neovlašćenog… »
Radio sto plus 09.04.2025
Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti zahtev, kojim traže odgovornost zbog neovlašćenog ulaska fizičkih lica i novinara u jedinicu intenzivne nege Univerzitetskog kliničkog centra Srbije (UKCS), gde su bili… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: „Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar. A prelazna vlada? To neka okače…
Nova 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severno-makedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli šesti… »
Vučić: Očekujem da će Francuska učestvovati na Ekspu
Radio sto plus 09.04.2025
“Razgovarali smo o brojnim pitanjima o evropskoj budućnosti Srbije i molio sam Francusku da učestvuje na Ekspu 2027. godine, mislim da ćemo dobiti pozitivan odgovor”, rekao je Vučić. Izjavio je da je s Makronom razgovarao i o bilateralnoj saradnji, i… »
Vesti dana »

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 2 satajoš 42 povezane

Tepić: Samo osoba bez grama morala i pameti može da kaže da je pad nadstrešnice diverzija izvedena da bi počela obojena revolucija
Pravda pre 53 minutajoš 22 povezane

Aleksić pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 23 povezane