Повезане вести
"Не морају никога да јуре, ја сам тај": Вучић о 6. студентском захтеву и прелазној влади: "и на тараби свашта пише, па се нико…
Блиц 09.04.2025
И на тараби свашта пише, па се нико не залеће. То шта бих ја волео и како бих ја волео да имам односе са Америком и с овим и с оним, па ми нешто не иде, рекао је председник Србије Александар Вучић из Париза. Вучић је на овај… »
Мацрон после сусрета с Вучићем: Верујем да Србије може поново да пронађе пут дијалога
Слободна Европа 09.04.2025
Француски председник Емануел Макрон (Еммануел Мацрон) изјавио је у среду после разговора с председником Србије Александром Вучићем да "верује у способност Србије да поново пронађе пут дијалога" и да се нада да ће будућа влада… »
Вучић: Моја је воља била да уђем у собу интензивне неге
Време 09.04.2025
„Ја сам тај поносни Александар Вучић који је учествовао и чија је идеја била да обновимо Клинички центар и уложимо огроман новац“, рекао је Вучић објашњавајући зашто је неовлашћено ушао у у собу интензивне неге у којој су били… »
Вучић о шестом захтеву студената: Не морају никог да јуре, сам сам ушао у Клинички центар
Данас 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је сам ушао у Клинички центар Србије како би посетио повређене у пожару у дискотеци у северномакедонском граду Кочани. Претходно су студенти у блокади факултета и… »
Вучић: Шести захтев је решен - ја сам тај
РТВ 09.04.2025
ПАРИЗ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом шестог захтева студената којим траже да се утврди ко је одговоран за посету и боравак новинарских екипа у Клиничком центру повређенима у пожару у Северној… »
Вучић о шестом захтеву студената: Не морају никог да јуре, сам сам ушао у Клинички центар
Бета 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је сам ушао у Клинички центар Србије како би посетио повређене у пожару у дискотеци у северномакедонском граду Кочани. Претходно су студенти у блокади факултета и… »
Вучић: Не морају никог да јуре, сам сам ушао на интензивну – шести захтев испуњен
Н1 Инфо 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је сам ушао у Клинички центар Србије како би посетио повређене у пожару у дискотеци у северномакедонском граду Кочани. Претходно су студенти у блокади факултета и универзитета у… »
Вучић и Макрон: Свет улази у доба несигурности – шта то значи за Србију?
РТК 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је са француским председником Еманулом Макроном разговарао о свему, а да су заједнички закључили да свет улази у немирно доба и време опште несигурности које ће дуго… »
Вучић: Шести захтев је решен - ја сам тај
НИН 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом шестог захтева студената којим траже да се утврди ко је одговоран за посету и боравак новинарских екипа у Клиничком центру повређенима у пожару у Северној Македонији да… »
Вучић о шестом захтеву студената: Сам сам ушао у Клинички центар
Нови магазин 09.04.2025
Вучић о шестом захтеву студената: "Нико није хтео да ме пусти, то је била моја воља"
Мондо 09.04.2025
Студенти у блокади траже одговорност због уласка физичких лица и новинара на одељенеј интензивне неге, где су били смештени повређени у пожару у Кочанима. Студенти у блокади су недавно изнели шести захтев, којим траже… »
Радио сто плус 09.04.2025
Претходно су студенти у блокади факултета и универзитета у Србији изнели шести захтев, којим траже одговорност због неовлашћеног уласка физичких лица и новинара у јединицу интензивне неге Универзитетског клиничког центра Србије… »
Вучић о шестом захтеву студената: „Не морају никог да јуре, сам сам ушао у Клинички центар. А прелазна влада? То нека окаче…
Нова 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је сам ушао у Клинички центар Србије како би посетио повређене у пожару у дискотеци у северно-македонском граду Кочани. Претходно су студенти у блокади факултета и… »
Вучић: Очекујем да ће Француска учествовати на Експу
Радио сто плус 09.04.2025
“Разговарали смо о бројним питањима о европској будућности Србије и молио сам Француску да учествује на Експу 2027. године, мислим да ћемо добити позитиван одговор”, рекао је Вучић. Изјавио је да је с Макроном разговарао и о… »
Вести дана »
Белорусија ослободила нобеловца Бјаљацког и опозиционарку Колесникову, САД ублажиле санкције
Бета пре 1 сатјош 25 повезаних
Саша Обрадовић пред меч против Спартака: Морамо да им одговоримо чврстином и физикалношћу
Радио сто плус пре 14 минутајош 29 повезаних
Четворо изабраних чланова најавило да ће поднети оставке у Савету РЕМ-а наредног петка
Цензоловка пре 9 минутајош 21 повезана
Украјина у мраку, тврди да држи север Покровска; Захарова: Одговорићемо ЕУ на замрзавање руских средстава
РТС пре 9 минутајош 25 повезаних