Povezane vesti
Sandra mu je uzela sve! Milan Kalinić otkrio istinu o razvodu i životu nakon toga evo šta mu je pomoglo da prevaziđe krizu
Dnevnik 09.04.2025
Milan je istakao i da je svestan da je mogao da upadne u depresiju. Glumac i voditelj Milan Kalinić prvi put je iskreno govorio o razvodu i teškom periodu koji je ostavio iza sebe. Milan Kalinić je nakon razvoda od Sandre bio prijavljen za nasilje od… »
„Jesam upao u loš period… Mogao sam da se prepustim depresiji i letargiji“: Milan Kalinić o razvodu i problemima sa kojima se…
Nova 09.04.2025
Glumac i voditelj Milan Kalinić prvi put je iskreno govorio o razvodu i teškom periodu koji je ostavio iza sebe. Milan Kalinić je nakon razvoda od Sandre bio prijavljen za nasilje od devojke, a sada je rekao kako je podneo turbulencije. „Zaista sam imao… »
"Upao sam u težak period, mogao sam da se prepustim depresiji": Milan Kalinić prvi put o razvodu: "Sandra i ja smo napravili…
Blic 09.04.2025
Glumac i voditelj Milan Kalinić prvi put je iskreno govorio o razvodu i teškom periodu koji je ostavio iza sebe. Milan Kalinić je nakon razvoda od Sandre bio prijavljen za nasilje od devojke, a sada je rekao kako je podneo turbulencije. - Zaista sam imao… »
"Sandra i ja smo napravili dobar posao" Milan Kalinić po prvi put otvoreno progovorio o razvodu: Upao sam u težak period…
Kurir 09.04.2025
Milan Kalinić je nakon razvoda od bivše supruge Sandre bio prijavljen za nasilje od devojke, a sada se osvrnuo na taj period, pa je istakao kako je podneo turbulencije. - Zaista sam imao turbulentan period u kom mi se svašta desilo u kratkom roku. Znao… »
Vesti dana »
Novo upozorenje RHMZ: Temperature i do 40 stepeni, povećan rizik za zdravlje
Šabačke novosti pre 3 satajoš 35 povezanih
Veliki požar kod Šapca! Izgorelo 20 vozila, vatra nastavila da se širi (foto)
Kurir pre 38 minutajoš 28 povezanih
Marko Bojković se oglasio nekoliko trenutaka posle poraza Janičića na UFC u Beogradu, ovo nismo očekivali
Telegraf pre 2 minutajoš 30 povezanih
"Rekli su nam da ćemo dobiti smeštaj i vizu": Ko je obećavao migrantima kule i gradove u Evropi
Blic pre 4 satijoš 31 povezana