Povezane vesti
"Bio sam loše i mnogo sam pio": Filip Car nakon pomirenja sa Majom Marinković priznao u kakvom je psihičkom stanju: "Izvukla…
Blic 09.04.2025
Bivši rijaliti učesnici, ali i bivši ljubavni partneri u Zadruzi, Filip Car i Maja Marinković odlučili su da daju ljubavi još jednu šansu, pa su tako ponovo zajedno. Maja i Filip su imali izuzetno burnu vezu u rijalitiju, pa su tako i sami gledaoci… »
"Bio sam u depresiji, Imao sam probleme, bio sam mnogo loše" Filip nikad iskreniji nakon pomirenja sa Majom, više se ne kriju…
Kurir 09.04.2025
Bivši rijaliti učesnici i Maja Marinković i Filip Car dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, nakon brojnih turbulentnih svađa i pomirenja tokom boravka u Beloj kući. Oni odnedavno ponovo uživaju u zajedničkim trenutcima. Iako se u početku nisu previše… »
Vesti dana »

Tramp imao „dug razgovor“ sa Putinom, dan uoči sastanka sa Zelenskim u Beloj kući
Danas pre 20 minutajoš 24 povezane

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 25 minutajoš 11 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih