Povezane vesti

"Bio sam loše i mnogo sam pio": Filip Car nakon pomirenja sa Majom Marinković priznao u kakvom je psihičkom stanju: "Izvukla…

"Bio sam loše i mnogo sam pio": Filip Car nakon pomirenja sa Majom Marinković priznao u kakvom je psihičkom stanju: "Izvukla…

Blic 09.04.2025
Bivši rijaliti učesnici, ali i bivši ljubavni partneri u Zadruzi, Filip Car i Maja Marinković odlučili su da daju ljubavi još jednu šansu, pa su tako ponovo zajedno. Maja i Filip su imali izuzetno burnu vezu u rijalitiju, pa su tako i sami gledaoci… »
"Bio sam u depresiji, Imao sam probleme, bio sam mnogo loše" Filip nikad iskreniji nakon pomirenja sa Majom, više se ne kriju…

"Bio sam u depresiji, Imao sam probleme, bio sam mnogo loše" Filip nikad iskreniji nakon pomirenja sa Majom, više se ne kriju…

Kurir 09.04.2025
Bivši rijaliti učesnici i Maja Marinković i Filip Car dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, nakon brojnih turbulentnih svađa i pomirenja tokom boravka u Beloj kući. Oni odnedavno ponovo uživaju u zajedničkim trenutcima. Iako se u početku nisu previše… »

Vesti dana »