Povezane vesti
"Bio sam loše i mnogo sam pio": Filip Car nakon pomirenja sa Majom Marinković priznao u kakvom je psihičkom stanju: "Izvukla…
Blic 09.04.2025
Bivši rijaliti učesnici, ali i bivši ljubavni partneri u Zadruzi, Filip Car i Maja Marinković odlučili su da daju ljubavi još jednu šansu, pa su tako ponovo zajedno. Maja i Filip su imali izuzetno burnu vezu u rijalitiju, pa su tako i sami gledaoci… »
"Bio sam u depresiji, Imao sam probleme, bio sam mnogo loše" Filip nikad iskreniji nakon pomirenja sa Majom, više se ne kriju…
Kurir 09.04.2025
Bivši rijaliti učesnici i Maja Marinković i Filip Car dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, nakon brojnih turbulentnih svađa i pomirenja tokom boravka u Beloj kući. Oni odnedavno ponovo uživaju u zajedničkim trenutcima. Iako se u početku nisu previše… »
Vesti dana »

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana