Повезане вести
"Гаси камере, ајде!" Наш певач за годину дана остао без оба родитеља, настао мук у студију када му је водитељка поставила…
Курир 09.04.2025
Певач Драган Крстић Црни доживео је две велике трагедије, када је остао без оба родитеља. У једној емисији добио је питање о својим тетоважама, па је одреаговао на специфичан начин. - Опа, значи, нисам очекивао, ја сам мислио… »
"Гаси камере, ајде": Наш певач за годину дана остао без оба родитеља, настао мук у студију: "Ја сам сироче"
Блиц 09.04.2025
Фолкер Драган Крстић Црни доживео је две велике трагедије, када је остао без оба родитеља. Црни је у једној емисији добио питање о својим тетоважама, па је одреаговао на следећи начин. - Опа, значи, нисам очекивао, ја сам… »
Вести дана »

Хладно јутро, сунчан дан: На истоку облачно, до 20 степени у Србији
Данас пре 40 минутајош 18 повезаних

"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир пре 20 минутајош 18 повезаних

Појачане контроле широм Србије: Полиција на улицама до 20. октобра, на удару возачи који не поштују пешаке
РИНА пре 10 минутајош 13 повезаних

''Непријатељ је поново напао''! Руси брутално тукли по Украјини, напад обуставио производњу гаса у Полтавској области
Ало пре 15 минутајош 13 повезаних

Хамас предао тела два таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
НИН пре 1 сатјош 9 повезаних