Povezane vesti
"Gasi kamere, ajde!" Naš pevač za godinu dana ostao bez oba roditelja, nastao muk u studiju kada mu je voditeljka postavila…
Kurir 09.04.2025
Pevač Dragan Krstić Crni doživeo je dve velike tragedije, kada je ostao bez oba roditelja. U jednoj emisiji dobio je pitanje o svojim tetovažama, pa je odreagovao na specifičan način. - Opa, znači, nisam očekivao, ja sam mislio to muzička emisija i… »
"Gasi kamere, ajde": Naš pevač za godinu dana ostao bez oba roditelja, nastao muk u studiju: "Ja sam siroče"
Blic 09.04.2025
Folker Dragan Krstić Crni doživeo je dve velike tragedije, kada je ostao bez oba roditelja. Crni je u jednoj emisiji dobio pitanje o svojim tetovažama, pa je odreagovao na sledeći način. - Opa, znači, nisam očekivao, ja sam mislio to muzička emisija i… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 15 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana