Povezane vesti
"Gasi kamere, ajde!" Naš pevač za godinu dana ostao bez oba roditelja, nastao muk u studiju kada mu je voditeljka postavila…
Kurir 09.04.2025
Pevač Dragan Krstić Crni doživeo je dve velike tragedije, kada je ostao bez oba roditelja. U jednoj emisiji dobio je pitanje o svojim tetovažama, pa je odreagovao na specifičan način. - Opa, znači, nisam očekivao, ja sam mislio to muzička emisija i… »
"Gasi kamere, ajde": Naš pevač za godinu dana ostao bez oba roditelja, nastao muk u studiju: "Ja sam siroče"
Blic 09.04.2025
Folker Dragan Krstić Crni doživeo je dve velike tragedije, kada je ostao bez oba roditelja. Crni je u jednoj emisiji dobio pitanje o svojim tetovažama, pa je odreagovao na sledeći način. - Opa, znači, nisam očekivao, ja sam mislio to muzička emisija i… »
Vesti dana »
Jaćimović pozvao na blokadu autobuske stanice u Novom Sadu: Kad ne mogu naši, neće ni njihovi
Novi magazin pre 1 satjoš 105 povezanih
Aleksić (NPS): Opozicija ne želi da dođe na vlast revolucijom, nego putem poštenih i fer izbora
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Uhapšen zaposleni u KPZ, osumnjičen da je omogućio privilegije osuđenom za 1.400 evra
Glas juga pre 1 satjoš 25 povezanih