Povezane vesti
"Gasi kamere, ajde!" Naš pevač za godinu dana ostao bez oba roditelja, nastao muk u studiju kada mu je voditeljka postavila…
Kurir 09.04.2025
Pevač Dragan Krstić Crni doživeo je dve velike tragedije, kada je ostao bez oba roditelja. U jednoj emisiji dobio je pitanje o svojim tetovažama, pa je odreagovao na specifičan način. - Opa, znači, nisam očekivao, ja sam mislio to muzička emisija i… »
"Gasi kamere, ajde": Naš pevač za godinu dana ostao bez oba roditelja, nastao muk u studiju: "Ja sam siroče"
Blic 09.04.2025
Folker Dragan Krstić Crni doživeo je dve velike tragedije, kada je ostao bez oba roditelja. Crni je u jednoj emisiji dobio pitanje o svojim tetovažama, pa je odreagovao na sledeći način. - Opa, znači, nisam očekivao, ja sam mislio to muzička emisija i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 24 povezane
Od šoka protiv Turske do borbe za medalju: Srbija danas napada bronzu protiv Poljske
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 19 povezanih
Otvorena birališta u nemačkoj oblasti Saksoniji-Anhaltu, na vlast može da dođe krajnja desnica
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih