Повезане вести
"Морао сам да узмем паре од зеленаша" Певачу позлило кад је схватио да нема да врати новац: Ево због чега је упао у велики…
Курир 09.04.2025
Певач Аца Лукас испричао је да је имао великих проблема са дуговима, а све у време када се коцкао, па је новац морао да позајми од зеленаша. Аца је наиме, рекао да је био у ситуацији да прокоцка велили износ, а да је на позајмицу… »
"Морао сам да узмем паре од зеленаша": Певач прокоцкао три стана, па се нашао у проблему
Мондо 09.04.2025
Певач Аца Лукас испричао је да је имао великих проблема са дуговима, а све у време када се коцкао, па је новац морао да позајми од зеленаша. Фолкер Аца Лукас је испричао да је био у ситуацији да прокоцка велики износ, а да је на… »
"Морао сам да узмем паре од зеленаша": Певачу позлило кад је схватио да нема да врати новац: Ево због ког порока је упао у…
Блиц 09.04.2025
Певач Аца Лукас испричао је да је имао великих проблема са дуговима, а све у време када се коцкао, па је новац морао да позајми од зеленаша. Аца је наиме, рекао да је био у ситуацији да прокоцка велили износ, а да је на позајмицу… »
Вести дана »

Смена сунца и облака: Данас до 19 степени, али ускоро стиже и киша
Еуроневс пре 1 сатјош 12 повезаних

Лавров упозорио: Ако САД пошаљу ракете Украјини, односи Москва–Вашингтон биће уништени
Вечерње новости пре 5 минутајош 10 повезаних

Посланици данас настављају разматрање амандмана на измене закона о Експу
Телеграф пре 2 сатајош 6 повезаних

Хамас предао тела два таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
НИН пре 5 минутајош 6 повезаних

Боцан-Харченко: Снадбевање гасом биће стабилно, непрекидно и по најповољнијој цени
РТВ пре 20 минутајош 1 повезана