Povezane vesti
"Morao sam da uzmem pare od zelenaša" Pevaču pozlilo kad je shvatio da nema da vrati novac: Evo zbog čega je upao u veliki…
Kurir 09.04.2025
Pevač Aca Lukas ispričao je da je imao velikih problema sa dugovima, a sve u vreme kada se kockao, pa je novac morao da pozajmi od zelenaša. Aca je naime, rekao da je bio u situaciji da prokocka velili iznos, a da je na pozajmicu gledao kao na jedinu… »
"Morao sam da uzmem pare od zelenaša": Pevač prokockao tri stana, pa se našao u problemu
Mondo 09.04.2025
Pevač Aca Lukas ispričao je da je imao velikih problema sa dugovima, a sve u vreme kada se kockao, pa je novac morao da pozajmi od zelenaša. Folker Aca Lukas je ispričao da je bio u situaciji da prokocka veliki iznos, a da je na pozajmicu gledao kao na… »
"Morao sam da uzmem pare od zelenaša": Pevaču pozlilo kad je shvatio da nema da vrati novac: Evo zbog kog poroka je upao u…
Blic 09.04.2025
Pevač Aca Lukas ispričao je da je imao velikih problema sa dugovima, a sve u vreme kada se kockao, pa je novac morao da pozajmi od zelenaša. Aca je naime, rekao da je bio u situaciji da prokocka velili iznos, a da je na pozajmicu gledao kao na jedinu… »
Vesti dana »
Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks: "Decenijama svojim karikaturama branio pravo na slobodu izražavanja"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Srbija u transu: Može li Lavina do samog vrha Evrovizije? Evo kakve su nam šanse!
Telegraf pre 3 satajoš 28 povezanih
Skandal na Evroviziji: Predstavnik Albanije ljubi zastavu Kosova, haos u Beču (video)
Blic pre 0 minutajoš 22 povezane
Šiptari opet spletkare: Simić se obratio javnosti - podneta žalba zbog "broja članova biračkih odbora"
Pravda pre 3 satajoš 16 povezanih