Povezane vesti
„Tonula sam u sve veće grehe nemorala, promiskuiteta, zavisnosti“: Potresna ispovest manekenke o zlostavljanju, abortusu i…
Nova 09.04.2025
Simona Mijoković, poznata hrvatska manekenka, svojevremeno je šokirala svojom ispovešću, te priznala da prošla kroz pravi pakao da bi na kraju spas našla u veri. Simona je pre 13 godina pronašla spas u veri, a sada je na društvenim mrežama podelila deo… »
"Sa 12 godina su mi oduzeli nevinost": Potresna ispovest manekenke: "On me je odveo u bolnicu da prekinem trudnoću, tonula sam…
Blic 09.04.2025
Simona Mijoković, bivše Gotovac, govorila je o potresnim detaljima i svojim lošim izborima u životu, a pre 13 godina spas je našla u veri. Simona je sada deo svoje priče podelila i na Fejsbuku. - Kao dete prošla sam jako težak put. Bila sam zlostavljana… »
Vesti dana »

Pašalić u Okružnom zatvoru u Novom Sadu razgovarao s pritvorenim učesnicima protesta
N1 Info pre 51 minutajoš 41 povezana

„Gde smo ono stali?“: Objavljen večerašnji raspored protesta širom Srbije
Vreme pre 42 minutajoš 5 povezanih

Radar: Italijanski IT stručnjak bio među zatočenicima JZO u garaži Vlade kada je Nikolini prećeno silovanjem
N1 Info pre 2 satajoš 4 povezane

Aleksić pozvao međunarodnu zajednicu da ne ćuti na kršenje ljudskih prava u Srbiji Novo
REUC pre 1 satjoš 22 povezane