Повезане вести

Макрон потврдио учешће на експо 2027: Огласио се на српском после састанка са Вучићем: "Изразио сам поверење у способност…

Макрон потврдио учешће на експо 2027: Огласио се на српском после састанка са Вучићем: "Изразио сам поверење у способност…

Блиц 09.04.2025
Француски председник Емануел Макрон потврдио је учешће Француске на Експоу 2027. у Београду. Макрон се огласио на друштвеној мрежи "КС" и осврнуо се на разговор са председником Србије, Александром Вучићем. - Дугачак разговор… »
"Добро је да имамо једног великог савезника у Европи!" Вучић објавио снимак након потврде учешћа Француске на ЕКСПО27: "Хвала…

"Добро је да имамо једног великог савезника у Европи!" Вучић објавио снимак након потврде учешћа Француске на ЕКСПО27: "Хвала…

Курир 09.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић се огласио након што је његов француски колега Емануел Макрон потврдио учешће Француске на ЕКСПО2027. - Добро је да имамо једног великог савезника у Европи, каква је Француска. Верујем… »
Вучић: Добро да имамо савезника у Европи каква је Француска, хвала Макрону на потврди за ЕКСПО

Вучић: Добро да имамо савезника у Европи каква је Француска, хвала Макрону на потврди за ЕКСПО

Еуроневс 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добро да Србија има једног великог савезника у Европи, каква је Француска и захвалио француском председнику Емануелу Макрону на потврди да ће та земља учествовати на… »
Макрон потврдио учешће Француске на Експу: Придајемо значај европској будућности Србије

Макрон потврдио учешће Француске на Експу: Придајемо значај европској будућности Србије

РТС 09.04.2025
Француски председник Емануел Макрон рекао је да је председнику Србије Александру Вучићу потврдио учешће његове земље на Експу 2027. Емануел Макрон је после разговора са Александром Вучићем објавио на Иксу да ће Француска… »
Потврдио сам учешће Француске на ЕКСПО2027! Макрон спосле састанка са Вучићем: Поновио сам колико придајемо значај демократској…

Потврдио сам учешће Француске на ЕКСПО2027! Макрон спосле састанка са Вучићем: Поновио сам колико придајемо значај демократској…

Курир 09.04.2025
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да је потврдио учешће Француске на ЕКСПО 2027 у Београду. "Потврдио сам председнику Србије Александру Вучићу учешће Француске на ЕКСПО 2027. у Београду", навео је Макрон на друштвеној… »
Макрон потврдио Вучићу учешће на Експу

Макрон потврдио Вучићу учешће на Експу

Инсајдер 09.04.2025
Француски председник Емануел Макрон саопштио је после "дугог разговора" са председником Србије Александром Вучићем да је потврдио учешће Француске на Експоу 2027. године у Београду, као и да су разговарали о сарадњи, европским… »

Телеграф 09.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добро да Србија има једног великог савезника у Европи, каква је Француска и захвалио француском председнику Емануелу Макрону на потврди да ће та земља учествовати на… »
Макрон: Нормализација односа Србије и Косова суштински услов за европске интеграције

Макрон: Нормализација односа Србије и Косова суштински услов за европске интеграције

Вести онлине 09.04.2025
Председник Француске Емануел Макрон поручио је, након састанка са председником Србије Александром Вучићем, да је нормализација односа Србије и Косова суштински услов њихових европских интеграција. Макрон је, на друштвеној мрежи… »
Макрон потврдио на српском језику: Француска ће учествовати на ЕКСПО 2027

Макрон потврдио на српском језику: Француска ће учествовати на ЕКСПО 2027

Дневник 09.04.2025
ПАРИЗ: Француски председник Емануел Макрон потврдио је данас учешће те земље на светској изложби ЕКСПО 2027 у Београду и поручио да Француске придаје значај демократској и европској будућности Србије. "Дугачак разговор управо са… »
Макрон потврдио учешће Француске на ЕКСПО 2027: "Придајемо значај европској будућности Србије"

Макрон потврдио учешће Француске на ЕКСПО 2027: "Придајемо значај европској будућности Србије"

Еуроневс 09.04.2025
Француски председник Емануел Макрон потврдио је данас учешће те земље на светској изложби ЕКСПО 2027 у Београду и поручио да Француске придаје значај демократској и европској будућности Србије. Ова одлука долази након разговора… »
Макрон се огласио на српском после састанка са Вучићем

Макрон се огласио на српском после састанка са Вучићем

Телеграф 09.04.2025
Француски председник Емануел Макрон потврдио је данас учешће те земље на светској изложби ЕКСПО 2027 у Београду и поручио да Француске придаје значај демократској и европској будућности Србије. "Дугачак разговор управо са… »

Вести дана »