Povezane vesti
"Ipak sam muško, ali ako volim svoju ženu, hipotetički..." Da li bi muškarci u Srbiji uzeli ženino prezime prilikom ženidbe…
Kurir 09.04.2025
Italijanske vlasti su nedavno predložile zakon koji bi automatski dodeljivao bebama majčino prezime, čime bi se prekinula vekovna tradicija i ispravila, kako kaže, "istorijska nepravda". Ova tema izazvala je burne reakcije u Srbije, po kojima se može… »
"Ne bih nikad, to mi je ispod ponosa, ipak sam muško": Pitali smo vas da li biste uzeli ženino prezime
Mondo 09.04.2025
Pitali smo muškarce da li su spremni da uzmu ženino prezime na venčanju. Italijanske vlasti su nedavno predložile zakon koji bi automatski dodeljivao bebama majčino prezime, čime bi se prekinula vekovna tradicija i ispravila, kako kaže, "istorijska… »
Vesti dana »
Sukobi u Libanu nastavljeni uprkos američkom planu o delimičnom prekidu vatre
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Balističke rakete brišu zgrade širom Ukrajine, pakao u Kijevu! Rusi biju dvaput na isto mesto; Kličko: Ljudi zatrpani ispod ruševina; NATO digao avione (video)
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
Tramp nominovao novog ambasadora SAD u Srbiji: Ko je stručnjak za spoljnu politiku Majkl Jang
Nedeljnik pre 38 minutajoš 19 povezanih
Promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
(Foto) Preminuo legendarni američki košarkaški trener Rik Adelman
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 19 povezanih