Povezane vesti

"To je bilo malo glupo, ali pomirile smo se": Objavila voditeljkinu toples fotku, usledio haos na mrežama

"To je bilo malo glupo, ali pomirile smo se": Objavila voditeljkinu toples fotku, usledio haos na mrežama

Mondo 09.04.2025
Suzana Mančić prokomentarisala objavu Nade Topčagić od pre nekoliko godina. Voditeljka Suzana Mančić priznaje da se naljutila na koleginicu Nadu Topčagić jer je, bez dozvole, objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su u toplesu, a koju je… »
(Foto): Nada Topčagić namerno objavila sliku Suzane Mančić u toplesu iz Crne Gore, gole grudi u prvi plan: "Slikao nas je njen…

(Foto): Nada Topčagić namerno objavila sliku Suzane Mančić u toplesu iz Crne Gore, gole grudi u prvi plan: "Slikao nas je njen…

Blic 09.04.2025
Voditeljka Suzana Mančić priznaje da se naljutila na koleginicu Nadu Topčagić jer je, bez dozvole, objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su u toplesu, a koju je napravio pevačicin muž. - E, da, to mi je bilo malo glupo. Mi smo bile na plaži u… »
Suzana Mančić ljuta na Nadu Topčagić zbog golih fotografija: Pevačicin muž ih slikao, ona namerno objavila

Suzana Mančić ljuta na Nadu Topčagić zbog golih fotografija: Pevačicin muž ih slikao, ona namerno objavila

Telegraf 09.04.2025
Voditeljka Suzana Mančić priznala je da se naljutila na koleginicu Nadu Topčagić jer je, bez dozvole, objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su u toplesu. Sliku koja je tada podigla buru, napravio je pevačicin muž. - E, da, to mi je bilo malo… »

Vesti dana »