Povezane vesti

"Ma ja sam se rasplakala": Dragana prvo pustila suzu, pa besnela na nepravdu na meču Srbije

"Ma ja sam se rasplakala": Dragana prvo pustila suzu, pa besnela na nepravdu na meču Srbije

Mondo 10.04.2025
Bila je besna na sudije Dragana Cvijić na kraju meča, ali je na kraju uspela da zajedno sa saigračicama donese remi Srbiji u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. Bez dlake na jeziku je odmah rekla šta je muči. Srbija je dočekala da joj se… »
Sudije ukrale pobedu

Sudije ukrale pobedu

Sportski žurnal 10.04.2025
Naša reprezentacija zahvaljujući arbitrima nije uspela da pobedi tim iz Dežele u Celju iako je bila bolja. SLOVENIJA – SRBIJA 29:29 (14:13) Celje – Dvorana: Golovec. Gledalaca: 1500. Sudije: Lovin i Stanku (Rumunija). Sedmerci: Slovenija 5 (4), Srbija 2… »
Andrea Lekić: Ono što nam sada stvarno treba jeste velika podrška u Boru

Andrea Lekić: Ono što nam sada stvarno treba jeste velika podrška u Boru

Danas 09.04.2025
Rukometašice Srbije i Slovenije odigrale su danas u Celju nerešeno 29:29 (13:14), u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. Svetsko prvenstvo se igra od 26. novembra do 14. decembra u Nemačkoj i Holandiji. Revanš meč igra se u nedelju, 13… »
Rukometašice Srbije odigrale nerešeno sa Slovenijom u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo

Rukometašice Srbije odigrale nerešeno sa Slovenijom u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo

Danas 09.04.2025
Rukometašice Srbije i Slovenije odigrale su danas u Celju nerešeno 29:29 (13:14), u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. Najefikasnija u selekciji Srbije bila je povratnica u reprezentaciju Andrea Lekić sa sedam golova, Jovana Jovović… »

Vesti dana »