Povezane vesti

Tragom najvećeg kokainskog puta u Evropu i uloga albanske mafije

BBC News 10.04.2025
„Albanska mafija bi me pozvala i rekla mi: 'Želimo da pošaljemo 500 kilograma droge.' Ako ne prihvatite, ubiju vas." „Albanska mafija bi me pozvala i rekla mi: 'Želimo da pošaljemo 500 kilograma droge.' Ako ne prihvatite, ubiju vas." Cezar (nije… »

Danas 10.04.2025
„Albanska mafija bi me pozvala i rekla mi: ‘Želimo da pošaljemo 500 kilograma droge.’ Ako ne prihvatite, ubiju vas.“ Cezar (nije mu pravo ime) član je Latinskih kraljeva, kriminalnog narko kartela u Ekvadoru. Regrutovao ga je korumpirani… »

Radio 021 10.04.2025
Ekvador je najveći izvoznik kokaina u svetu, iako se ta droga ne proizvodi u ovoj zemlji. BBC BBC je promenio Cezarovo ime kako bi ga zaštitio od bandi „Albanska mafija bi me pozvala i rekla mi: 'Želimo da pošaljemo 500 kilograma droge.' Ako ne… »

Južne vesti 10.04.2025
BBC BBC je promenio Cezarovo ime kako bi ga zaštitio od bandi „Albanska mafija bi me pozvala i rekla mi: ‘Želimo da pošaljemo 500 kilograma droge.’ Ako ne prihvatite, ubiju vas.“ Cezar (nije mu pravo ime) član je Latinskih kraljeva… »

NIN 10.04.2025
"Albanska mafija bi me pozvala i rekla mi: 'Želimo da pošaljemo 500 kilograma droge.' Ako ne prihvatite, ubiju vas." Cezar (nije mu pravo ime) član je Latinskih kraljeva, kriminalnog narko kartela u Ekvadoru. Regrutovao ga je korumpirani policijski… »
"Hoćemo da pošaljemo 500 kg droge, ako ne prihvatiš, ubićemo te" Albanska mafija bez milosti: Ova zemlja je njihova nova…

"Hoćemo da pošaljemo 500 kg droge, ako ne prihvatiš, ubićemo te" Albanska mafija bez milosti: Ova zemlja je njihova nova…

Kurir 10.04.2025
Albanska mafija bi me zvala i rekla: „Hoćemo da pošaljemo 500 kg droge“. Ako to ne prihvatiš, ubiće te. Sezar je član Latin Kingsa, ozloglašene narko-bande u Ekvadoru. Korumpirani policajac ga je regrutovao da radi za albansku mafiju, jednu od… »
"Ako ih odbiješ, ubiće te": Albanska mafija razvila najveću mrežu za šverc kokaina u Ekvadoru: Vozači prisiljeni da…

"Ako ih odbiješ, ubiće te": Albanska mafija razvila najveću mrežu za šverc kokaina u Ekvadoru: Vozači prisiljeni da…

Blic 10.04.2025
Albanska mafija bi me zvala i rekla: „Hoćemo da pošaljemo 500 kg droge“. Ako to ne prihvatiš, ubiće te. Sezar je član Latin Kingsa, ozloglašene narko-bande u Ekvadoru. Korumpirani policajac ga je regrutovao da radi za albansku mafiju, jednu od… »

Vesti dana »