Повезане вести

Трагом највећег кокаинског пута у Европу и улога албанске мафије

BBC News 10.04.2025
„Албанска мафија би ме позвала и рекла ми: 'Желимо да пошаљемо 500 килограма дроге.' Ако не прихватите, убију вас." „Албанска мафија би ме позвала и рекла ми: 'Желимо да пошаљемо 500 килограма дроге.' Ако не прихватите, убију… »

Данас 10.04.2025
„Албанска мафија би ме позвала и рекла ми: ‘Желимо да пошаљемо 500 килограма дроге.’ Ако не прихватите, убију вас.“ Цезар (није му право име) члан је Латинских краљева, криминалног нарко картела у Еквадору. Регрутовао га је… »

Радио 021 10.04.2025
Еквадор је највећи извозник кокаина у свету, иако се та дрога не производи у овој земљи. ББЦ ББЦ је променио Цезарово име како би га заштитио од банди „Албанска мафија би ме позвала и рекла ми: 'Желимо да пошаљемо 500 килограма… »

Јужне вести 10.04.2025
ББЦ ББЦ је променио Цезарово име како би га заштитио од банди „Албанска мафија би ме позвала и рекла ми: ‘Желимо да пошаљемо 500 килограма дроге.’ Ако не прихватите, убију вас.“ Цезар (није му право име) члан је Латинских… »

НИН 10.04.2025
"Албанска мафија би ме позвала и рекла ми: 'Желимо да пошаљемо 500 килограма дроге.' Ако не прихватите, убију вас." Цезар (није му право име) члан је Латинских краљева, криминалног нарко картела у Еквадору. Регрутовао га је… »
"Хоћемо да пошаљемо 500 кг дроге, ако не прихватиш, убићемо те" Албанска мафија без милости: Ова земља је њихова нова…

"Хоћемо да пошаљемо 500 кг дроге, ако не прихватиш, убићемо те" Албанска мафија без милости: Ова земља је њихова нова…

Курир 10.04.2025
Албанска мафија би ме звала и рекла: „Хоц́емо да пошаљемо 500 кг дроге“. Ако то не прихватиш, убиц́е те. Сезар је члан Латин Кингса, озлоглашене нарко-банде у Еквадору. Корумпирани полицајац га је регрутовао да ради за албанску… »
"Ако их одбијеш, убиће те": Албанска мафија развила највећу мрежу за шверц кокаина у Еквадору: Возачи присиљени да превозе…

"Ако их одбијеш, убиће те": Албанска мафија развила највећу мрежу за шверц кокаина у Еквадору: Возачи присиљени да превозе…

Блиц 10.04.2025
Албанска мафија би ме звала и рекла: „Хоћемо да пошаљемо 500 кг дроге“. Ако то не прихватиш, убиће те. Сезар је члан Латин Кингса, озлоглашене нарко-банде у Еквадору. Корумпирани полицајац га је регрутовао да ради за албанску… »

Вести дана »