Повезане вести
Катарина Томашевић: Одбрана је могла да буде боља, али верујем у победу у Бору
Политика 10.04.2025
Оодбрана није најбоље функционисала, искрено надам да ће то бити много боље у реваншу. Жао ми је јер смо у последњих пет минута имали два-три разлике. Ипак у принципу смо задовољне, рекла је повратница у женску рукометну… »
Катарина Томашевић има замерке после ремија у Словенији
Спорт клуб 10.04.2025
Голманка српске репрезентације о промашеним зицерима, одбрани... Женска рукометна репрезентација Србије одиграла је вечерас у Цељу нерешено 29:29 против селекције Словеније у првом мечу баража за пласман на Светско првенство… »
Победа води на светско првенство: Рукометашице Србије се уздају у публику у Бору у мечу одлуке
Вечерње новости 10.04.2025
У БОРУ крећу од нуле. Рукометашице су прегрмеле Цеље, успеле у првом мечу баража за одлазак на СП од 26.новембра до 14.децембра у Холандији и Немачког да одиграју нерешено (29:29) са Словенијом, тако да реванш утакмицу у недељу… »
Анонимус завио Србију у црно, сад због њега нико није знао да играмо: Сви чекају највећи меч у историји
Мондо 10.04.2025
Мала посета на рукометном мечу Србије и Словеније је прошлост, сада цело Цеље прича само о фудбалу. А на мечу Цеља и Фиорентине заиграће сигурно у једном тренутку најомраженији бек у Србији. Србија је у драматичном мечу успела… »
Томашевић: "Србију да гледамо на СП, а мене у новој улози" ВИДЕО
Б92 10.04.2025
Катарина Томашевић, право ниоткуда нашла се међу стативама и после дуже паузе бранила је за рукометну репрезентацију Србије. Искусна голманка, у 41. години стајала је на голу у мечу баража за пласман на Светско првенство и била… »
Катарина Томашевић пред реванш са словенијом: Одбрана је могла да буде боља, али верујем у победу у Бору
Дневник 10.04.2025
Одбрана није најбоље функционисала, искрено надам да ће то бити много боље у реваншу. Жао ми је јер смо у последњих пет минута имали два-три разлике. Ипак у принципу смо задовољне, рекла је повратница у женску рукометну… »
Катарина Томашевић: Верујем у победу у Бору
Спортски журнал 10.04.2025
“Одбрана је могла да буде боља”. Повратница у женску рукометну репрезентацију Србије голман Катарина Томашевић коментарисала је реми у Словенији (29:29) у првом мечу баража за пласман на Светско првенство. - Одбрана није… »
"Расплакала сам се на химну, а у Бору само сузе радоснице" ВИДЕО
Б92 10.04.2025
Драгана Цвијић, једна од повратница у рукометну репрезентацију Србије, имала је разлога за оптимизам и после ремија са Словенијом у баражу за Светско првенство 2025. године. Рукометашице Србије у Цељу су одиграле нерешено 29:29… »
"Да ми је неко рекао да ћу са 41 да браним за Србију": Родила сина, узела сребро, 10 година касније се вратила
Мондо 10.04.2025
Србија је играла нерешено са Словенијом 29:29 у првом мечу баража за пласман на Светско првенство, а 41-годишња Катарина Томашевић је још једном показала да је класа и у овим годинама. Србија је одиграла храбар и добар меч у… »
Андреа Лекић после ремија верује у СП: "у реваншу ћемо урадити неопходно!"
Телеграф 10.04.2025
Женска рукометна репрезентација Србије одиграла је вечерас у Цељу нерешено 29:29 против селекције Словеније у првом мечу баража за пласман на Светско првенство. - У суштини, ово је добар резултат. Очекивале смо тешку утакмицу и… »
Вести дана »
Ово је првих 7 полуфиналиста ПЗЕ: Прошао несуђени председник Србије, а испао један од највећих фаворита
Мондо пре 4 сатијош 12 повезаних
Загреб покреће тужбу против владе Хрватске: Хаос због дочека рукометаша уз Томпсона
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане
Ирански министар: Договор са САД на дохват руке ако се да приоритет дипломатији
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Фото) Ђурић се састао са Рубиом: "Радимо на томе да 2026. буде сјајна година за односе Србије и САД"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана