Povezane vesti

Katarina Tomašević: Odbrana je mogla da bude bolja, ali verujem u pobedu u Boru

Katarina Tomašević: Odbrana je mogla da bude bolja, ali verujem u pobedu u Boru

Politika pre 17 dana
Oodbrana nije najbolje funkcionisala, iskreno nadam da će to biti mnogo bolje u revanšu. Žao mi je jer smo u poslednjih pet minuta imali dva-tri razlike. Ipak u principu smo zadovoljne, rekla je povratnica u žensku rukometnu reprezentaciju Srbije… »
Katarina Tomašević ima zamerke posle remija u Sloveniji

Katarina Tomašević ima zamerke posle remija u Sloveniji

Sport klub pre 17 dana
Golmanka srpske reprezentacije o promašenim zicerima, odbrani... Ženska rukometna reprezentacija Srbije odigrala je večeras u Celju nerešeno 29:29 protiv selekcije Slovenije u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. „Odbrana nije… »
Pobeda vodi na svetsko prvenstvo: Rukometašice Srbije se uzdaju u publiku u Boru u meču odluke

Pobeda vodi na svetsko prvenstvo: Rukometašice Srbije se uzdaju u publiku u Boru u meču odluke

Večernje novosti pre 18 dana
U BORU kreću od nule. Rukometašice su pregrmele Celje, uspele u prvom meču baraža za odlazak na SP od 26.novembra do 14.decembra u Holandiji i Nemačkog da odigraju nerešeno (29:29) sa Slovenijom, tako da revanš utakmicu u nedelju (18.00) u gradu… »
Anonimus zavio Srbiju u crno, sad zbog njega niko nije znao da igramo: Svi čekaju najveći meč u istoriji

Anonimus zavio Srbiju u crno, sad zbog njega niko nije znao da igramo: Svi čekaju najveći meč u istoriji

Mondo pre 18 dana
Mala poseta na rukometnom meču Srbije i Slovenije je prošlost, sada celo Celje priča samo o fudbalu. A na meču Celja i Fiorentine zaigraće sigurno u jednom trenutku najomraženiji bek u Srbiji. Srbija je u dramatičnom meču uspela da na kraju sa dve… »
Tomašević: "Srbiju da gledamo na SP, a mene u novoj ulozi" VIDEO

Tomašević: "Srbiju da gledamo na SP, a mene u novoj ulozi" VIDEO

B92 pre 18 dana
Katarina Tomašević, pravo niotkuda našla se među stativama i posle duže pauze branila je za rukometnu reprezentaciju Srbije. Iskusna golmanka, u 41. godini stajala je na golu u meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo i bila jedna od povratnica… »
Katarina Tomašević: Verujem u pobedu u Boru

Katarina Tomašević: Verujem u pobedu u Boru

Sportski žurnal pre 18 dana
“Odbrana je mogla da bude bolja”. Povratnica u žensku rukometnu reprezentaciju Srbije golman Katarina Tomašević komentarisala je remi u Sloveniji (29:29) u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. - Odbrana nije najbolje funkcionisala… »
Katarina Tomašević pred revanš sa slovenijom: Odbrana je mogla da bude bolja, ali verujem u pobedu u Boru

Katarina Tomašević pred revanš sa slovenijom: Odbrana je mogla da bude bolja, ali verujem u pobedu u Boru

Dnevnik pre 18 dana
Odbrana nije najbolje funkcionisala, iskreno nadam da će to biti mnogo bolje u revanšu. Žao mi je jer smo u poslednjih pet minuta imali dva-tri razlike. Ipak u principu smo zadovoljne, rekla je povratnica u žensku rukometnu reprezentaciju Srbije… »
"Rasplakala sam se na himnu, a u Boru samo suze radosnice" VIDEO

"Rasplakala sam se na himnu, a u Boru samo suze radosnice" VIDEO

B92 pre 18 dana
Dragana Cvijić, jedna od povratnica u rukometnu reprezentaciju Srbije, imala je razloga za optimizam i posle remija sa Slovenijom u baražu za Svetsko prvenstvo 2025. godine. Rukometašice Srbije u Celju su odigrale nerešeno 29:29 sa domaćom… »
"Da mi je neko rekao da ću sa 41 da branim za Srbiju": Rodila sina, uzela srebro, 10 godina kasnije se vratila

"Da mi je neko rekao da ću sa 41 da branim za Srbiju": Rodila sina, uzela srebro, 10 godina kasnije se vratila

Mondo pre 18 dana
Srbija je igrala nerešeno sa Slovenijom 29:29 u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, a 41-godišnja Katarina Tomašević je još jednom pokazala da je klasa i u ovim godinama. Srbija je odigrala hrabar i dobar meč u Celju! Pred… »
Andrea Lekić posle remija veruje u SP: "u revanšu ćemo uraditi neophodno!"

Andrea Lekić posle remija veruje u SP: "u revanšu ćemo uraditi neophodno!"

Telegraf pre 18 dana
Ženska rukometna reprezentacija Srbije odigrala je večeras u Celju nerešeno 29:29 protiv selekcije Slovenije u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. - U suštini, ovo je dobar rezultat. Očekivale smo tešku utakmicu i takva je i bila… »

Vesti dana »