Povezane vesti
Ovo je prva žena pokojnog Željka Rutovića: Samo najbliži zanaju za nju, a bila mu je velika ljubav: Doživela tragičnu sudbinu…
Kurir 10.04.2025
O životu Željka Rutovića,koji je preminuo krajem prošlog meseca, priča se i posle njegove smrti. Njegov život oduvek je bio interesantan za javnost, konkretno, nakon emitovanja kultnog dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji". I njegov emotivni život je… »
Kako izgleda prva žena pokojnog Željka Rutovića: Bila mu je velika ljubav, a onda je doživela strašnu sudbinu
Mondo 10.04.2025
Željko i Dragana su u vezu, a potom i brak ušli veoma mladi, a nakon razvoda pa sve do smrti, bili su u dobrim odnosima. O Željku Rutoviću, čije je ime postalo poznato široj javnosti nakon emitovanja kultnog dokumentarca "Vidimo se u čitulji", i dalje se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 22 minutajoš 106 povezanih
Sednica Skupštine: Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih
Temperatura i do -2 i duže zadržavanje magle Evo kakvo nas vreme očekuje sutra
Alo pre 47 minutajoš 27 povezanih
Uhapšen Novosađanin jer je vozio muškarca na krovu svog automobila
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 21 povezana