Povezane vesti

Dekanka FPN-a za „Vreme“: Mogu da me kažnjavaju koliko hoće

Dekanka FPN-a za „Vreme“: Mogu da me kažnjavaju koliko hoće

Vreme 10.04.2025
Maja Kovačević je pre dva meseca izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka u Beogradu, ali tada nije verovala da će morati da brine za bezbednost svojih studenata, ali i za sopstvenu. Među najaktivnije dekane koji brane studente od vlasti spada Maja… »
Dekanka Jovanović: Vučiću je Niš rak-rana, u tom gradu postoji ozbiljna opoziciona scena

Dekanka Jovanović: Vučiću je Niš rak-rana, u tom gradu postoji ozbiljna opoziciona scena

Jugmedia 10.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović ocenila je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Niš „rak-rana“, navodeći da je on zapravo izgubio taj grad na poslednjim izborima, u kom, po njenim rečima, postoji ozbiljna opoziciona scena… »

Nova 10.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović ocenila je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Niš "rak-rana", navodeći da je on zapravo izgubio taj grad na poslednjim izborima, u kom, po njenim rečima, postoji ozbiljna opoziciona scena… »

Beta 10.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović ocenila je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Niš "rak-rana", navodeći da je on zapravo izgubio taj grad na poslednjim izborima, u kom, po njenim rečima, postoji ozbiljna opoziciona scena… »

Danas 10.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović ocenila je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Niš „rak-rana“, navodeći da je on zapravo izgubio taj grad na poslednjim izborima, u kom, po njenim rečima, postoji ozbiljna opoziciona scena… »

Radio sto plus 10.04.2025
Jovanović je u intervjuu za “Nedeljnik” kazala da je od Vučića očekivala “mrvicu ljudskosti” kada je napadnuta nožem na protestu ispred Pravnog fakulteta u tom gradu, ali da je, kako je rekla, predsednik nastavio da je targetira. Upitana ko joj preti… »
Dekanka Jovanović o tome ko joj preti: Vučić otvoreno, državna bezbednost izokola preko moje dece

Dekanka Jovanović o tome ko joj preti: Vučić otvoreno, državna bezbednost izokola preko moje dece

Radio 021 10.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović ocenila je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Niš "rak-rana", navodeći da je on zapravo izgubio taj grad na poslednjim izborima. Jovanović je u intervjuu za "Nedeljnik" kazala da je od… »

Vesti dana »