Povezane vesti

„Došli smo u inspekciju“: Studenti u Nišu ušli u zgradu Prosvetne inspekcije, na vrata kancelarija lepe crvene šake

„Došli smo u inspekciju“: Studenti u Nišu ušli u zgradu Prosvetne inspekcije, na vrata kancelarija lepe crvene šake

N1 Info 10.04.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu najavili su za danas akciju pod nazivom „Koga danas blokiramo?“. Oni su došli do Prosvetne inspekcije u Nišu, ušli u zgradu i na vrata kancelarija lepe papire sa crvenim šakama. Studenti kucaju na vrata… »
Pokušaj da se razori čvrsto i iskreno poverenje između studenata i profesora: Podrška slobodnih i pobunjenih univerziteta…

Pokušaj da se razori čvrsto i iskreno poverenje između studenata i profesora: Podrška slobodnih i pobunjenih univerziteta…

Danas 10.04.2025
Četiri neformalne organizacije univerzitetskih profesora i istraživača, slobodni univerziteti u Nišu, Novom Sadu, Novom Pazaru i Pobunjeni univerzitet u Beogradu podržali su svoje kolege iz Kragujevca. „Zaključci Kolegijuma Univerziteta u Kragujevcu… »
Profesor FDU: Pre će izaći udžbenik komunikacije studenata, nego Vučićeva „Kako sam pobedio obojenu revoluciju“

Profesor FDU: Pre će izaći udžbenik komunikacije studenata, nego Vučićeva „Kako sam pobedio obojenu revoluciju“

Danas 10.04.2025
Profesor FDU u Beogradu Aleksandar S. Janković izjavio je da je tehnologija kojom se koriste današnje generacije „više nego superiroan akter“ u komunikaciji studenata. „Zbog toga je modernizovano sve što smo imali mi, npr. plenumi. Zato mislim da će pre… »
Zahvalnica koju su studentima uručili Srbi iz Linca ne može da vam ne natera suze na oči: „Vratili ste nam svetlost“

Zahvalnica koju su studentima uručili Srbi iz Linca ne može da vam ne natera suze na oči: „Vratili ste nam svetlost“

City magazine 10.04.2025
Studenti biciklisti koji su na svojoj turi do Strazbura juče stigli u Linc, tamo su svečano dočekani, a najviše pažnje privukla je zahvalnica koja im je uručena. Na Haut Platzu su ih dočekali studenti iz Srbije, njihove strane kolege i srpski državljani… »
Studenti biciklisti prešli pola puta: Današnji cilj – Salcburg

Studenti biciklisti prešli pola puta: Današnji cilj – Salcburg

Nedeljnik 10.04.2025
Dijaspora je u sredu dočekala studente u Lincu, a na dočeku je bio i gradski većnik, koji je rekao da se zalaže za isto što i studenti, istakao da treba da istraju u misiji i na kraju na srpskom rekao – „pumpaj“. Današnji cilj studenata biciklista je… »

N1 Info 10.04.2025
Profesor FDU u Beogradu Aleksandar S. Janković izjavio je da je tehnologija kojom se koriste današnje generacije "više nego superiroan akter" u komunikaciji studenata. "Zbog toga je modernizovano sve što smo imali mi, npr. plenumi. Zato mislim da će pre… »
Novi broj Nedeljnika na kioscima; Studenti biciklisti nastavljaju turu; Kineske carine kao odgovor Trampu: O čemu ćete danas…

Novi broj Nedeljnika na kioscima; Studenti biciklisti nastavljaju turu; Kineske carine kao odgovor Trampu: O čemu ćete danas…

Nedeljnik 10.04.2025
Dobro jutro, Danas je četvrtak, a to znači da vas novi broj Nedeljnika čeka na kioscima. Naslovnu našeg novog broja poneo je intervju sa dekankom Filozofskog fakulteta u Nišu, Natalijom Jovanović. Čeka vas i secijalna vojna analiza Aleksandra Radića o… »

N1 Info 10.04.2025
Profesor FDU u Beogradu Aleksandar S. Janković izjavio je da je tehnologija kojom se koriste današnje generacije "više nego superiroan akter" u komunikaciji studenata. "Zbog toga je modernizovano sve što smo imali mi, npr. plenumi. Zato mislim da će pre… »

Vesti dana »