Повезане вести

„Дошли смо у инспекцију“: Студенти у Нишу ушли у зграду Просветне инспекције, на врата канцеларија лепе црвене шаке

„Дошли смо у инспекцију“: Студенти у Нишу ушли у зграду Просветне инспекције, на врата канцеларија лепе црвене шаке

Н1 Инфо 10.04.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу најавили су за данас акцију под називом „Кога данас блокирамо?“. Они су дошли до Просветне инспекције у Нишу, ушли у зграду и на врата канцеларија лепе папире са црвеним шакама… »
Покушај да се разори чврсто и искрено поверење између студената и професора: Подршка слободних и побуњених универзитета…

Покушај да се разори чврсто и искрено поверење између студената и професора: Подршка слободних и побуњених универзитета…

Данас 10.04.2025
Четири неформалне организације универзитетских професора и истраживача, слободни универзитети у Нишу, Новом Саду, Новом Пазару и Побуњени универзитет у Београду подржали су своје колеге из Крагујевца. „Закључци Колегијума… »
Професор ФДУ: Пре ће изаћи уџбеник комуникације студената, него Вучићева „Како сам победио обојену револуцију“

Професор ФДУ: Пре ће изаћи уџбеник комуникације студената, него Вучићева „Како сам победио обојену револуцију“

Данас 10.04.2025
Професор ФДУ у Београду Александар С. Јанковић изјавио је да је технологија којом се користе данашње генерације „више него суперироан актер“ у комуникацији студената. „Због тога је модернизовано све што смо имали ми, нпр… »
Захвалница коју су студентима уручили Срби из Линца не може да вам не натера сузе на очи: „Вратили сте нам светлост“

Захвалница коју су студентима уручили Срби из Линца не може да вам не натера сузе на очи: „Вратили сте нам светлост“

Цити магазине 10.04.2025
Студенти бициклисти који су на својој тури до Стразбура јуче стигли у Линц, тамо су свечано дочекани, а највише пажње привукла је захвалница која им је уручена. На Хаут Платзу су их дочекали студенти из Србије, њихове стране… »
Студенти бициклисти прешли пола пута: Данашњи циљ – Салцбург

Студенти бициклисти прешли пола пута: Данашњи циљ – Салцбург

Недељник 10.04.2025
Дијаспора је у среду дочекала студенте у Линцу, а на дочеку је био и градски већник, који је рекао да се залаже за исто што и студенти, истакао да треба да истрају у мисији и на крају на српском рекао – „пумпај“. Данашњи циљ… »

Н1 Инфо 10.04.2025
Професор ФДУ у Београду Александар С. Јанковић изјавио је да је технологија којом се користе данашње генерације "више него суперироан актер" у комуникацији студената. "Због тога је модернизовано све што смо имали ми, нпр… »
Нови број Недељника на киосцима; Студенти бициклисти настављају туру; Кинеске царине као одговор Трампу: О чему ћете данас…

Нови број Недељника на киосцима; Студенти бициклисти настављају туру; Кинеске царине као одговор Трампу: О чему ћете данас…

Недељник 10.04.2025
Добро јутро, Данас је четвртак, а то значи да вас нови број Недељника чека на киосцима. Насловну нашег новог броја понео је интервју са деканком Филозофског факултета у Нишу, Наталијом Јовановић. Чека вас и сецијална војна… »

Н1 Инфо 10.04.2025
Професор ФДУ у Београду Александар С. Јанковић изјавио је да је технологија којом се користе данашње генерације "више него суперироан актер" у комуникацији студената. "Због тога је модернизовано све што смо имали ми, нпр… »

Вести дана »