Povezane vesti

Jodžirovoj ćerki baba otkinula prst, našli ga kraj vrata: Influenser otkrio jezive detalje porodične drame

Jodžirovoj ćerki baba otkinula prst, našli ga kraj vrata: Influenser otkrio jezive detalje porodične drame

Mondo 10.04.2025
Crnogorski influenser je o svemu progovorio u jednom podkastu. Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji javnosti kao Jodžir, nedavno je podelio s pratiocima detalje porodične drame koja je mnoge potresla, a koja se tiče njegove ćerke Bele koja… »
"Mojoj ćerki je baba otkinula prst, našli smo ga kod vrata": Jezivo priznanje crnogorskog influensera, Jodžir progovorio o…

"Mojoj ćerki je baba otkinula prst, našli smo ga kod vrata": Jezivo priznanje crnogorskog influensera, Jodžir progovorio o…

Blic 10.04.2025
Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, otkrio je da je njegova ćerka doživela nezgodu u kojoj je ostala bez prsta. Naime, crnogorski influenser, Jovan Radulović Jodžir je u dugogodišnjem je braku sa novinarkom Irenom, s kojom ima dvoje dece. Jodžira i… »
"Mojoj ćerki je baba otkinula prst, našli smo ga kod vrata" Jodžir podelio jezivu priču o porodičnoj nezgodi

"Mojoj ćerki je baba otkinula prst, našli smo ga kod vrata" Jodžir podelio jezivu priču o porodičnoj nezgodi

Telegraf 10.04.2025
Crnogorski influenser, Jovan Radulović, poznat kao Jodžir, u dugogodišnjem je braku sa novinarkom Irenom, s kojom ima dvoje dece. Irena radi na jednoj crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata još od svoje 15. godine, kada je radila kao saradnik… »

Vesti dana »