Povezane vesti

10 dana nije pojeo ništa, evo šta Georgiev konzumira tokom detoksa: Ovo poboljšava kompletan organizam

10 dana nije pojeo ništa, evo šta Georgiev konzumira tokom detoksa: Ovo poboljšava kompletan organizam

Telegraf 10.04.2025
Pop pevač Vlado Georgiev doneo je odluku da 10 dana ne unese hranu u organizam, sve sa ciljem kako bi se pročistio od toksina. Vlado je na strogom režimu, a u svoje telo unosi samo tečnosti. Putem društvenih mreža pratioce svako malo obaveštava o tome… »
Šta Vlado Georgiev radi svom telu? Sam kraj može da donese opasne rezultate, ušao je u 10. dan gladovanja

Šta Vlado Georgiev radi svom telu? Sam kraj može da donese opasne rezultate, ušao je u 10. dan gladovanja

Mondo 10.04.2025
Vlado Georgiev već 10 dana ne jede ništa. Proveravamo moguće posledice po zdravlje. Vlado Georgiev ulazi u 10. dan otkako ništa ne jede. Pevač je odlučio da se pridržava najstrožeg posta, bez unosa hrane, u cilju da aktivira proces autofagije. Cilj mu je… »
"Večeras sam prvi put imao neprijatnu senzaciju": Georgiev punih 10 dana nije pojeo ništa, danas donosi odluku

"Večeras sam prvi put imao neprijatnu senzaciju": Georgiev punih 10 dana nije pojeo ništa, danas donosi odluku

Telegraf 10.04.2025
Pevač Vlado Georgiev krenuo je u ne tako lak proces čišćenja organizma, zbog čega je odlučio da u svoje teleo ne unese hranu čak 10 dana. On je na društvenoj mreži "x" svakodnevno obaveštavao svoje pratioce kako mu napreduje gladovanje, a sinoć je ušao u… »

Vesti dana »