Повезане вести

10 дана није појео ништа, ево шта Георгиев конзумира током детокса: Ово побољшава комплетан организам

10 дана није појео ништа, ево шта Георгиев конзумира током детокса: Ово побољшава комплетан организам

Телеграф 10.04.2025
Поп певач Владо Георгиев донео је одлуку да 10 дана не унесе храну у организам, све са циљем како би се прочистио од токсина. Владо је на строгом режиму, а у своје тело уноси само течности. Путем друштвених мрежа пратиоце свако… »
Шта Владо Георгиев ради свом телу? Сам крај може да донесе опасне резултате, ушао је у 10. дан гладовања

Шта Владо Георгиев ради свом телу? Сам крај може да донесе опасне резултате, ушао је у 10. дан гладовања

Мондо 10.04.2025
Владо Георгиев већ 10 дана не једе ништа. Проверавамо могуће последице по здравље. Владо Георгиев улази у 10. дан откако ништа не једе. Певач је одлучио да се придржава најстрожег поста, без уноса хране, у циљу да активира… »
"Вечерас сам први пут имао непријатну сензацију": Георгиев пуних 10 дана није појео ништа, данас доноси одлуку

"Вечерас сам први пут имао непријатну сензацију": Георгиев пуних 10 дана није појео ништа, данас доноси одлуку

Телеграф 10.04.2025
Певач Владо Георгиев кренуо је у не тако лак процес чишћења организма, због чега је одлучио да у своје телео не унесе храну чак 10 дана. Он је на друштвеној мрежи "кс" свакодневно обавештавао своје пратиоце како му напредује… »

Вести дана »