Povezane vesti
10 dana nije pojeo ništa, evo šta Georgiev konzumira tokom detoksa: Ovo poboljšava kompletan organizam
Telegraf 10.04.2025
Pop pevač Vlado Georgiev doneo je odluku da 10 dana ne unese hranu u organizam, sve sa ciljem kako bi se pročistio od toksina. Vlado je na strogom režimu, a u svoje telo unosi samo tečnosti. Putem društvenih mreža pratioce svako malo obaveštava o tome… »
Šta Vlado Georgiev radi svom telu? Sam kraj može da donese opasne rezultate, ušao je u 10. dan gladovanja
Mondo 10.04.2025
Vlado Georgiev već 10 dana ne jede ništa. Proveravamo moguće posledice po zdravlje. Vlado Georgiev ulazi u 10. dan otkako ništa ne jede. Pevač je odlučio da se pridržava najstrožeg posta, bez unosa hrane, u cilju da aktivira proces autofagije. Cilj mu je… »
"Večeras sam prvi put imao neprijatnu senzaciju": Georgiev punih 10 dana nije pojeo ništa, danas donosi odluku
Telegraf 10.04.2025
Pevač Vlado Georgiev krenuo je u ne tako lak proces čišćenja organizma, zbog čega je odlučio da u svoje teleo ne unese hranu čak 10 dana. On je na društvenoj mreži "x" svakodnevno obaveštavao svoje pratioce kako mu napreduje gladovanje, a sinoć je ušao u… »
Vesti dana »
Vremenske prilike i uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 37 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 23 povezane
BLOG UŽIVO Huti se uključili u rat na Bliskom istoku: Napali Izrael prvi put od početka sukoba, Izrael gađa jug Libana
Nova pre 55 minutajoš 17 povezanih
"Svi koji osuđuju nadam se da nikad neće..." Oglasila se Kaća Lazić nakon Darkovog koncerta: Vratio se jer mora, a ne jer mu je lako! Reagovala i Ana Sević
Kurir pre 0 minutajoš 16 povezanih
Dekan Filozofskog: "Dok smo mi bili u UKP, policija detaljno pretražila ceo Fakultet i nisu pronašli ništa od pirotehničkih sredstava"
Nova pre 30 minutajoš 8 povezanih