Povezane vesti
Profesor Vladan Joler iz SHARE fondacije: Sama obrada svedočenja ljudi koji su osetili zvuk 15. marta u Beogradu bila je…
Nova 10.04.2025
Osećaj nastupajuće smrti, užasan strah, treperenje, čulo se kao avion, mislila sam da dolazi automobil velikom brzinom, a kao da istovremeno nešto pada na glavu i guta me. To su delovi svedočenja više od 3000 ljudi koje su prikupile nevladine… »
„Ćerka se onesvestila“, „Oslabljen mi je sluh na levo uho“, „Panično sam gurala decu, da budu iza mene“…
Nova 10.04.2025
Građani okupljeni 15. marta na velikom protestu u Beogradu u organizaciji studenata u blokadi, koji su stajali kod Jugoslovensko-dramskog pozorišta, Beograđanke i Studentskog kulturnog centra (SKC), osetili su najteže posledice zvučnog udara, a… »
Ko je upotrebio sonično oružje pitanje i za Tužilaštvo za organizovani kriminal
Nova 10.04.2025
Nevladine organizacije koje se bave zaštitom ljudiskih prava podnele su krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal, jer smatraju da je ono što je upotrebljeno protiv mirnih građana u centru Beograda 15. marta teroristički akt… »
Zvučno oružje: Krivična prijava za terorizam protiv NN lica
Vreme 10.04.2025
Grupa NVO podnela je Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu za terorizam protiv NN lica zbog sumnje da je upotrebljeno opasno sredstvo na protestu u Beogradu 15. marta. Nekoliko postupaka uporedo je pokrenuto kako bi se utvrdilo što je… »
Vesti dana »

Mali, Brnabić i Milićević o protestima studenata i građana: "Tiranija manjine nad većinom"
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih

Povezivali ga sa prostitutkama, tukao se i voli Trampa Ko je novi predsednik Poljske
Alo pre 5 minutajoš 40 povezanih

Osam osoba povređeno u terorističkom napadu u Koloradu u SAD: Bacačem plamena povredio proizraelske demonstrante
NIN pre 45 minutajoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Diplomatija na potezu, Rusija i Ukrajina nastavljaju pregovore u Istanbulu
RTV pre 40 minutajoš 25 povezanih