Повезане вести

Професор Владан Јолер из СХАРЕ фондације: Сама обрада сведочења људи који су осетили звук 15. марта у Београду била је…

Професор Владан Јолер из СХАРЕ фондације: Сама обрада сведочења људи који су осетили звук 15. марта у Београду била је…

Нова 10.04.2025
Осећај наступајуће смрти, ужасан страх, треперење, чуло се као авион, мислила сам да долази аутомобил великом брзином, а као да истовремено нешто пада на главу и гута ме. То су делови сведочења више од 3000 људи које су… »
„Ћерка се онесвестила“, „Ослабљен ми је слух на лево ухо“, „Панично сам гурала децу, да буду иза мене“: Сведочења жртава…

„Ћерка се онесвестила“, „Ослабљен ми је слух на лево ухо“, „Панично сам гурала децу, да буду иза мене“: Сведочења жртава…

Нова 10.04.2025
Грађани окупљени 15. марта на великом протесту у Београду у организацији студената у блокади, који су стајали код Југословенско-драмског позоришта, Београђанке и Студентског културног центра (СКЦ), осетили су најтеже последице… »
Ко је употребио сонично оружје питање и за Тужилаштво за организовани криминал

Ко је употребио сонично оружје питање и за Тужилаштво за организовани криминал

Нова 10.04.2025
Невладине организације које се баве заштитом људиских права поднеле су кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал, јер сматрају да је оно што је употребљено против мирних грађана у центру Београда 15. марта… »
Звучно оружје: Кривична пријава за тероризам против НН лица

Звучно оружје: Кривична пријава за тероризам против НН лица

Време 10.04.2025
Група НВО поднела је Тужилаштву за организовани криминал кривичну пријаву за тероризам против НН лица због сумње да је употребљено опасно средство на протесту у Београду 15. марта. Неколико поступака упоредо је покренуто како… »

Вести дана »