Povezane vesti
Denver na treningu sačekalo poznato lice, govor promenio raspoloženje igrača
Nova 10.04.2025
Denver je pobedio Sakramento (124:116) i tako je prekinuo niz od četiri poraza, a neposredno pre toga Nikolu Jokića i saigrače sačekalo je poznato lice na treningu. Naime, na šuterskom treningu pred meč sa Sakramentom, košarkašima Denvera držao je govor… »
Novi neočekivan potez vlasnika Denvera, ovo će uticati na Jokića
Nova 10.04.2025
Denver Nagetsi ostali su bez trenera i generalnog menadžera, nakon što su Majk Meloun i Kalvin But dobili otkaze, a gazda Džoš Kronke sada je doneo jednu neočekivanu odluku. Naime, mesto privremenog trenera dobio je David Adelman, dok je Kronke odlučio… »
Nikola Jokić kao trener: Srpski centar na tajm-autu preuzeo posao Dejvida Adelmana (VIDEO)
Danas 10.04.2025
Košarkaši Denvera slavili su na debiju novog trenera Dejvida Adelmana na klupi franšize iz Kolorada. Pobeđen je Sakramento i to u gsotima rezultatom 124:116 nakon serije od četiri poraza i smene bivšeg trenera Majka Melouna. Ipak, na samoj utakmici nije… »
"U mojoj zemlji kad neko dobije otkaz, zabrinete se da li ste vi sledeći"
Sportske.net 10.04.2025
Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić prilično je slikovito objasnio šta misli o odluci rukovodstva Denver Negetsa da smeni dugogodišnjeg trenera Majkla Melouna koji je u utorak uveče, nakon serije slabih rezultata rezrešen dužnosti posle decenije na… »
Jokić: U mojoj zemlji, ako neko dobije otkaz, verovatno si ti sledeći (video)
Sportski žurnal 10.04.2025
Srpski as o mentalitetu tima posle odlaska šefa stručnog štaba. Denver je šokirao NBA svet kad je u utorak popodne otpustio šefa stručnog štaba Majkla Melouna. Dok su svi košarkaški analitičari već prokomentarisali ovu temu, jedan glas se do danas nije… »
VIDEO „Kad u Srbiji neko dobije otkaz, odmah pomislite jednu stvar“: Jokić prvi put govorio o odlasku Melouna, otkrio šta je…
Nova 10.04.2025
Košarkaši Denvera su uspeli da prekinu niz poraza i da slave protiv Sakramenta sa 124:116, a nakon susreta je Nikola Jokić prvi put progovorio o gorućoj temi NBA ligi. Po prvi put je odigrao NBA meč bez Majkla Melouna na klupi, pa je očekivano upravo to… »
„Znao sam pre svih“: Nikola Jokić potvrdio da ga je Krenke obavestio o otkazu Melouna (VIDEO)
Danas 10.04.2025
Košarkaši Denvera su posle otkaza treneru Majklu Melonu sa njegovim doskorašnjim pomoćnikom Dejvidom Adelmanom slavili u gostima protiv Sakramenta. Tako su posle četiri poraza u nizu došli do vrednog trijumfa koji ih može odvesti direktno u plej-of NBA… »
Sada je sve jasno! Nikola Jokić odmah pisao Majku Melounu, Srbin više nije mogao da ćuti
Večernje novosti 10.04.2025
Otkriveni su novi detalji oko otkaza Majka Melouna... Foto: Profimedia Naime, kompletna istina isplivala je posle pobede Denvera nad Sakramentom - 124:116. Nikola Jokić je nakon meča razgovarao sa predstavnicima medija koji prate Nagetse i oni su… »
Jokić: Znao sam pre svih za otkaz Melounu! (VIDEO)
Sport klub 10.04.2025
Posle pobede Denvera protiv Sakramenta, Nikola Jokić je izneo neke nove detalje o otkazu Majku Melounu. Srpski as je medijima rekao da je imao komunikaciju sa gazdom Džošom Krenkeom. “Znao sam pre svih. Džoš mi je rekao “Doneli smo odluku”. To je bilo… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 6 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 8 satijoš 36 povezanih

Partizan iz lošeg ka još gorem, Hibernijan poveo pa tražio penal
Nova pre 17 minutajoš 127 povezanih

Od danas, sve što ide iz Srbije u SAD biće oporezovano sa 35 odsto! Carine stupaju na snagu
Blic pre 17 minutajoš 61 povezana