Повезане вести

Денвер на тренингу сачекало познато лице, говор променио расположење играча

Денвер на тренингу сачекало познато лице, говор променио расположење играча

Нова 10.04.2025
Денвер је победио Сакраменто (124:116) и тако је прекинуо низ од четири пораза, а непосредно пре тога Николу Јокића и саиграче сачекало је познато лице на тренингу. Наиме, на шутерском тренингу пред меч са Сакраментом… »
Нови неочекиван потез власника Денвера, ово ће утицати на Јокића

Нови неочекиван потез власника Денвера, ово ће утицати на Јокића

Нова 10.04.2025
Денвер Нагетси остали су без тренера и генералног менаџера, након што су Мајк Мелоун и Калвин Бут добили отказе, а газда Џош Кронке сада је донео једну неочекивану одлуку. Наиме, место привременог тренера добио је Давид… »
Никола Јокић као тренер: Српски центар на тајм-ауту преузео посао Дејвида Аделмана (ВИДЕО)

Никола Јокић као тренер: Српски центар на тајм-ауту преузео посао Дејвида Аделмана (ВИДЕО)

Данас 10.04.2025
Кошаркаши Денвера славили су на дебију новог тренера Дејвида Аделмана на клупи франшизе из Колорада. Побеђен је Сакраменто и то у гсотима резултатом 124:116 након серије од четири пораза и смене бившег тренера Мајка Мелоуна… »
"У мојој земљи кад неко добије отказ, забринете се да ли сте ви следећи"

"У мојој земљи кад неко добије отказ, забринете се да ли сте ви следећи"

Спортске.нет 10.04.2025
Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић прилично је сликовито објаснио шта мисли о одлуци руководства Денвер Негетса да смени дугогодишњег тренера Мајкла Мелоуна који је у уторак увече, након серије слабих резултата резрешен… »
Јокић: У мојој земљи, ако неко добије отказ, вероватно си ти следећи (видео)

Јокић: У мојој земљи, ако неко добије отказ, вероватно си ти следећи (видео)

Спортски журнал 10.04.2025
Српски ас о менталитету тима после одласка шефа стручног штаба. Денвер је шокирао НБА свет кад је у уторак поподне отпустио шефа стручног штаба Мајкла Мелоуна. Док су сви кошаркашки аналитичари већ прокоментарисали ову тему… »
ВИДЕО „Кад у Србији неко добије отказ, одмах помислите једну ствар“: Јокић први пут говорио о одласку Мелоуна, открио шта је…

ВИДЕО „Кад у Србији неко добије отказ, одмах помислите једну ствар“: Јокић први пут говорио о одласку Мелоуна, открио шта је…

Нова 10.04.2025
Кошаркаши Денвера су успели да прекину низ пораза и да славе против Сакрамента са 124:116, а након сусрета је Никола Јокић први пут проговорио о горућој теми НБА лиги. По први пут је одиграо НБА меч без Мајкла Мелоуна на клупи… »
„Знао сам пре свих“: Никола Јокић потврдио да га је Кренке обавестио о отказу Мелоуна (ВИДЕО)

„Знао сам пре свих“: Никола Јокић потврдио да га је Кренке обавестио о отказу Мелоуна (ВИДЕО)

Данас 10.04.2025
Кошаркаши Денвера су после отказа тренеру Мајклу Мелону са његовим доскорашњим помоћником Дејвидом Аделманом славили у гостима против Сакрамента. Тако су после четири пораза у низу дошли до вредног тријумфа који их може одвести… »
Сада је све јасно! Никола Јокић одмах писао Мајку Мелоуну, Србин више није могао да ћути

Сада је све јасно! Никола Јокић одмах писао Мајку Мелоуну, Србин више није могао да ћути

Вечерње новости 10.04.2025
Откривени су нови детаљи око отказа Мајка Мелоуна... Фото: Профимедиа Наиме, комплетна истина испливала је после победе Денвера над Сакраментом - 124:116. Никола Јокић је након меча разговарао са представницима медија који прате… »
Јокић: Знао сам пре свих за отказ Мелоуну! (ВИДЕО)

Јокић: Знао сам пре свих за отказ Мелоуну! (ВИДЕО)

Спорт клуб 10.04.2025
После победе Денвера против Сакрамента, Никола Јокић је изнео неке нове детаље о отказу Мајку Мелоуну. Српски ас је медијима рекао да је имао комуникацију са газдом Џошом Кренкеом. “Знао сам пре свих. Џош ми је рекао “Донели… »

Вести дана »