Povezane vesti

Denver na treningu sačekalo poznato lice, govor promenio raspoloženje igrača

Denver na treningu sačekalo poznato lice, govor promenio raspoloženje igrača

Nova 10.04.2025
Denver je pobedio Sakramento (124:116) i tako je prekinuo niz od četiri poraza, a neposredno pre toga Nikolu Jokića i saigrače sačekalo je poznato lice na treningu. Naime, na šuterskom treningu pred meč sa Sakramentom, košarkašima Denvera držao je govor… »
Novi neočekivan potez vlasnika Denvera, ovo će uticati na Jokića

Novi neočekivan potez vlasnika Denvera, ovo će uticati na Jokića

Nova 10.04.2025
Denver Nagetsi ostali su bez trenera i generalnog menadžera, nakon što su Majk Meloun i Kalvin But dobili otkaze, a gazda Džoš Kronke sada je doneo jednu neočekivanu odluku. Naime, mesto privremenog trenera dobio je David Adelman, dok je Kronke odlučio… »
Nikola Jokić kao trener: Srpski centar na tajm-autu preuzeo posao Dejvida Adelmana (VIDEO)

Nikola Jokić kao trener: Srpski centar na tajm-autu preuzeo posao Dejvida Adelmana (VIDEO)

Danas 10.04.2025
Košarkaši Denvera slavili su na debiju novog trenera Dejvida Adelmana na klupi franšize iz Kolorada. Pobeđen je Sakramento i to u gsotima rezultatom 124:116 nakon serije od četiri poraza i smene bivšeg trenera Majka Melouna. Ipak, na samoj utakmici nije… »
"U mojoj zemlji kad neko dobije otkaz, zabrinete se da li ste vi sledeći"

"U mojoj zemlji kad neko dobije otkaz, zabrinete se da li ste vi sledeći"

Sportske.net 10.04.2025
Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić prilično je slikovito objasnio šta misli o odluci rukovodstva Denver Negetsa da smeni dugogodišnjeg trenera Majkla Melouna koji je u utorak uveče, nakon serije slabih rezultata rezrešen dužnosti posle decenije na… »
Jokić: U mojoj zemlji, ako neko dobije otkaz, verovatno si ti sledeći (video)

Jokić: U mojoj zemlji, ako neko dobije otkaz, verovatno si ti sledeći (video)

Sportski žurnal 10.04.2025
Srpski as o mentalitetu tima posle odlaska šefa stručnog štaba. Denver je šokirao NBA svet kad je u utorak popodne otpustio šefa stručnog štaba Majkla Melouna. Dok su svi košarkaški analitičari već prokomentarisali ovu temu, jedan glas se do danas nije… »
VIDEO „Kad u Srbiji neko dobije otkaz, odmah pomislite jednu stvar“: Jokić prvi put govorio o odlasku Melouna, otkrio šta je…

VIDEO „Kad u Srbiji neko dobije otkaz, odmah pomislite jednu stvar“: Jokić prvi put govorio o odlasku Melouna, otkrio šta je…

Nova 10.04.2025
Košarkaši Denvera su uspeli da prekinu niz poraza i da slave protiv Sakramenta sa 124:116, a nakon susreta je Nikola Jokić prvi put progovorio o gorućoj temi NBA ligi. Po prvi put je odigrao NBA meč bez Majkla Melouna na klupi, pa je očekivano upravo to… »
„Znao sam pre svih“: Nikola Jokić potvrdio da ga je Krenke obavestio o otkazu Melouna (VIDEO)

„Znao sam pre svih“: Nikola Jokić potvrdio da ga je Krenke obavestio o otkazu Melouna (VIDEO)

Danas 10.04.2025
Košarkaši Denvera su posle otkaza treneru Majklu Melonu sa njegovim doskorašnjim pomoćnikom Dejvidom Adelmanom slavili u gostima protiv Sakramenta. Tako su posle četiri poraza u nizu došli do vrednog trijumfa koji ih može odvesti direktno u plej-of NBA… »
Sada je sve jasno! Nikola Jokić odmah pisao Majku Melounu, Srbin više nije mogao da ćuti

Sada je sve jasno! Nikola Jokić odmah pisao Majku Melounu, Srbin više nije mogao da ćuti

Večernje novosti 10.04.2025
Otkriveni su novi detalji oko otkaza Majka Melouna... Foto: Profimedia Naime, kompletna istina isplivala je posle pobede Denvera nad Sakramentom - 124:116. Nikola Jokić je nakon meča razgovarao sa predstavnicima medija koji prate Nagetse i oni su… »
Jokić: Znao sam pre svih za otkaz Melounu! (VIDEO)

Jokić: Znao sam pre svih za otkaz Melounu! (VIDEO)

Sport klub 10.04.2025
Posle pobede Denvera protiv Sakramenta, Nikola Jokić je izneo neke nove detalje o otkazu Majku Melounu. Srpski as je medijima rekao da je imao komunikaciju sa gazdom Džošom Krenkeom. “Znao sam pre svih. Džoš mi je rekao “Doneli smo odluku”. To je bilo… »

Vesti dana »