Povezane vesti
“Založio je kuću, ja otplaćujem njegove dugove” Bivša folkerova žena iznela šok tvrdnje: “Nije se kupao”
Telegraf 10.04.2025
Bivša supruga pevača Seja Kalača, Radmila Svedružić Komlenac, sa kojom je bio 22 godine u braku, iznela je šokantne tvrnje o svom bivšem mužu. Naime, bivša žena Seja Kalača, Radmila Svedružić Komlenac je za bosanski "Express" iznela skandalozne tvrdnje o… »
"Tukao me je, bacao je stvari i lomio sve po kući": Stravično svedočenje bivše žene Seja Kalača
Mondo 10.04.2025
Nakon braka koji je trajao preko dve decenije, bivša supruga pevača sada je iznela niz optužbi na njegov račun. Radmila Svedružić Komlenac, bivša supruga pevača Seja Kalača, s kojim je provela čak 22 godine u braku, u ekskluzivnoj ispovesti za bosanski… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Stradale dve žene! Požar u Rakovici: Ostale zarobljene u stanu, dim kulja i dalje, vatrogasci na licu mesta
Blic pre 17 minutajoš 34 povezane

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 1 satjoš 10 povezanih

Luka Vildoza i Milica pušteni iz pritvora, ovo su poslednje informacije o skandalu
Nova pre 54 minutajoš 30 povezanih