Повезане вести
Судија Мајић одговорио министарки правде Маји Поповић: „Можда боље да ме Ви удаљите док не буде касно. А ускоро биће…“…
Нова 10.04.2025
Судија Апелационог суда Миодраг Мајић поручио је министарки правде у техничком мандату Маји Поповић да није поднео захтев за разрешење јер, како је навео, намерава да се као судија против отмичара државе бори до ослобођења… »
Мајић одговорио министарки Поповић: Можда је боље да ме Ви удаљите док не буде касно
Н1 Инфо 10.04.2025
Судија Апелационог суда Миодраг Мајић поручио је министарки правде у техничком мандату Маји Поповић да није поднео захтев за разрешење јер, како је навео, намерава да се као судија против отмичара државе бори до ослобођења… »
Мајић поручио министарки: Можда је боље да ме Ви удаљите док не буде касно
Нови магазин 10.04.2025
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 5 сатијош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане