Povezane vesti
Sudija Majić odgovorio ministarki pravde Maji Popović: „Možda bolje da me Vi udaljite dok ne bude kasno. A uskoro biće…“…
Nova 10.04.2025
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić poručio je ministarki pravde u tehničkom mandatu Maji Popović da nije podneo zahtev za razrešenje jer, kako je naveo, namerava da se kao sudija protiv otmičara države bori do oslobođenja. Ministarka pravde u… »
Majić odgovorio ministarki Popović: Možda je bolje da me Vi udaljite dok ne bude kasno
N1 Info 10.04.2025
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić poručio je ministarki pravde u tehničkom mandatu Maji Popović da nije podneo zahtev za razrešenje jer, kako je naveo, namerava da se kao sudija protiv otmičara države bori do oslobođenja. Ministarka pravde u… »
Majić poručio ministarki: Možda je bolje da me Vi udaljite dok ne bude kasno
Novi magazin 10.04.2025
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 4 satijoš 79 povezanih

Stojković: "Partizanu želim trofej! Nije bilo sukoba sa navijačima Radničkog, Feđa stao ispred igrača!"
Sportske.net pre 24 satajoš 39 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 6 satijoš 28 povezanih

Đoković seli ATP turnir iz Beograda? Evo gde Novak želi da ga premesti!
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

Partizan se oglasio zbog Zvezdine pesme sa razglasa: „Podnećemo tužbu protiv odgovornog“
Nova pre 1 satjoš 33 povezane